Alfaparf MilanoRevolution Neon hajfesték

Alfaparf Milano Revolution Neon hajfesték
Alfaparf Milano Revolution Neon hajfesték
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
3 890Ft

Spóroljon 10%
3 500Ft
3 888,89Ft / 100 ml, áfával
ATOMIC YELLO 90 ml
Kód: ALF02015 | Raktáron

Kizárólag professzionális felhasználásra szolgál

1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon bármilyen Alfaparf Milano terméket, és mi álljuk a postaköltséget.
Express One (Transoflex)
péntek 2021. 10. 22.
Személyes átvétel
péntek 2021. 10. 22.

Leírás Alfaparf Milano Revolution Neon
Tulajdonságok

A minőségi Alfaparf Milano Revolution Neon hajfesték intenzív árnyalatot és ragyogó fényt ad a hajának.

Tulajdonságok:

  • a szín sokáig szép és telt marad
  • hosszan tartó hatású
  • professzionális használatra
  • megbízhatóan színezi a hajat

Használata:
Kizárólag professzionális használatra.

Fontos figyelmeztetések

Kérjük, olvassa el és kövesse az utasításokat! A termék használata 16 éves kor alatt nem ajánlott. Az ideiglenes ’fekete henna’ tetoválás növelheti az allergia kialakulásának veszélyét. Ne használjon hajfestéket/hajszínezőt, ha: – arcán kiütés van, vagy fejbőre érzékeny, irritált és sérült, – hajfestés után korábban bármilyen reakciót észlelt, – ideiglenes ’fekete henna’ tetoválás után korábban bármilyen reakciót észlelt. Bőrrel való érintkezéskor bőrirritációt okozhat. Szembe ne kerüljön. Szembe kerülése esetén a szemet azonnal öblítse ki! Szempilla- és szemöldökfestésre nem használható. Vakságot okozhat. Használjon védőkesztyűt. Gyermekektől elzárva tartandó. Csak szakipari használatra.
Teljes szöveg

Tulajdonságok

Hajtípus
minden hajtípus
Használat
Profi hajfestékek
Fejbőrtípus
minden fejbőrtípus
Szín
szőke

Alfaparf Milano a márkáról

Alfaparf Milano kozmetika | Alfaparf Milano - szakértelem és olasz stílus a hajápolásban. Az Alfaparf Milano egy vezető olasz professzionális hajápolási márka. Már 30 éve fejleszt hajápolási, styling készítményeket és hajfestékeket, együttműködve a világ vezető fodrászaival és szépségszalonjaival. Minden termék mögött a legfejlettebb technológia, valamint a piac, a hajszakemberek és az összes többi ügyfél igényeinek mély ismerete áll.
A hosszú távú kutatás és tanúsított innovációk révén az Alfaparf Milano márka minden termékét a legmagasabb minőség jellemzi. Elnevezésében a világ egyik legnagyobb divatfővárosának neve szerepel, ezzel az Alfaparf Milano márka egyben garancia a legforróbb trendek követésére is.
Az Alfaparf Milano az Alfaparf része, amely egy nemzetközi konszern a legmagasabb szintű kozmetika terén, és az olasz stílussal és kreativitással fémjelzett ihletését az egész világra kiterjesztette. Európától Ázsiáig fogyasztók millióinak nyújt azonnal látható és hosszan tartó, luxus hajápolást, minden hajtípushoz. E márka legmodernebb és legfejlettebb styling termékeit négy kontinens professzionális fodrászai használják.
Amennyiben minőségi hajápolást és modern, olasz stílusú frizurát szeretne, az Alfaparf Milano samponok, balzsamok, regeneráló maszkok, regeneráló szérumok, styling gélek, lakkok, viaszok és egyéb termékek közül nyugodtan választhat, melyek haja minden szükségletéhez igazodnak.
Az Alfaparf Milano mindennap erőfeszítéseket tesz arra, hogy haja mindenből csak a legjobbat kapja. Együttműködve a világ minden tájának hajszakembereivel. Büszkén és szenvedéllyel...

Értékelés Alfaparf Milano Revolution Neon