Alfaparf Milano B&B Bleach Easy Lift 7púder az extra élénkítésre

1×
Alfaparf Milano B&B Bleach Easy Lift 7 púder az extra élénkítésre
Alfaparf Milano B&B Bleach Easy Lift 7 púder az extra élénkítésre
50 g
750Ft

Kód: ALF01814 | Raktáron

Kizárólag professzionális felhasználásra szolgál

1
Express One (Transoflex)
hétfő 2020. 11. 30.
Személyes átvétel
már holnap szombat 2020. 11. 28.

Alfaparf Milano B&B Bleach Easy Lift 7 termékleírás

Tökéletes platina, lágy melír vagy káprázatos szőke? Könnyedén sikerülhet az Alfaparf Milano B&B Bleach Easy Lift 7 extra erős szőkítőpor segítségével, amely a hajszálakat is erősíti. A kezdeti árnyalat egyáltalán nem számít. Az eredmény a lényeg, amit ez a szőkítőpor játszva garantál.

Tulajdonságok:

  • rendkívül hatékonyan világosítja a hajat, tökéletesen szőke árnyalatok létrehozására képes
  • kiváló eredményt ér el a hajszálak megterhelése nélkül
  • jól kombinálható krémmel, stabilan megmarad a hajban
  • eltávolítja a hajból a sötét pigmenteket
  • erősíti és védi a hajat

Összetétel:

  • BI-BOND komplex – a haj felületén és belsejében is hat, helyreállítja a hajszál sérült részeit
  • marula olaj – revitalizálja a hajszálakat, táplálja és ragyogóvá teszi a hajat
  • chia mag olaj - erősíti, táplálja és védi a hajat a színezés során
  • fehér agyag – erősíti és védi a hajat

Alkalmazása:
Professzionális felhasználásra. Kövesse a csomagoláson található utasításokat.

Alfaparf Milano a márkáról

p>Alfaparf Milano kozmetika | Alfaparf Milano - szakértelem és olasz stílus a hajápolásban. Az Alfaparf Milano egy vezető olasz professzionális hajápolási márka. Már 30 éve fejleszt hajápolási, styling készítményeket és hajfestékeket, együttműködve a világ vezető fodrászaival és szépségszalonjaival. Minden termék mögött a legfejlettebb technológia, valamint a piac, a hajszakemberek és az összes többi ügyfél igényeinek mély ismerete áll.
A hosszú távú kutatás és tanúsított innovációk révén az Alfaparf Milano márka minden termékét a legmagasabb minőség jellemzi. Elnevezésében a világ egyik legnagyobb divatfővárosának neve szerepel, ezzel az Alfaparf Milano márka egyben garancia a legforróbb trendek követésére is.
Az Alfaparf Milano az Alfaparf része, amely egy nemzetközi konszern a legmagasabb szintű kozmetika terén, és az olasz stílussal és kreativitással fémjelzett ihletését az egész világra kiterjesztette. Európától Ázsiáig fogyasztók millióinak nyújt azonnal látható és hosszan tartó, luxus hajápolást, minden hajtípushoz. E márka legmodernebb és legfejlettebb styling termékeit négy kontinens professzionális fodrászai használják.
Amennyiben minőségi hajápolást és modern, olasz stílusú frizurát szeretne, az Alfaparf Milano samponok, balzsamok, regeneráló maszkok, regeneráló szérumok, styling gélek, lakkok, viaszok és egyéb termékek közül nyugodtan választhat, melyek haja minden szükségletéhez igazodnak.
Az Alfaparf Milano mindennap erőfeszítéseket tesz arra, hogy haja mindenből csak a legjobbat kapja. Együttműködve a világ minden tájának hajszakembereivel. Büszkén és szenvedéllyel...

Értékelés Alfaparf Milano B&B Bleach Easy Lift 71