AlcinaDecorative Wonder Volume szempillaspirál dús hatásért

Alcina Decorative Wonder Volume szempillaspirál dús hatásért
Alcina Decorative Wonder Volume szempillaspirál dús hatásért
árnyalat 010 Black 8 ml

Ez a termék jelenleg nem elérhető | Kód: ALC0216

Használja ki a szempilláiban rejlő potenciált! Az Alcina Decorative Wonder Volume szempillaspirál extra volument és csáberőt kölcsönöz nekik. Nemcsak rendkívül dússá teszi a szempillákat, de meg is hosszabbítja őket: le lesz nyűgözve, amikor a tükörben megpillantja magát és ugyanezt a hatást éri el mindenki másnál is.

A speciális kefék segítségével valóban rendkívül intenzív hatás és extra volumen érhető el. A legapróbb szempillákat is felpöndöríti és telt fekete színnel gazdagítja őket. Ne lepődjön meg, ha egyre gyakrabban fogja hallani a kérdést: ezek tényleg a te szempilláid?

Tulajdonságok:

  • maximális volument kölcsönöz a szempilláknak
  • a szempillák hosszabbak és dúsabbak lesznek
  • kiemel, elválaszt és felpöndörít
  • intenzív magával ragadó hatás, sötét fekete szempillák
  • könnyű alkalmazás a speciális kefe segítségével

Alkalmazás:
Helyezze a kefét a szempillák tövéhez és fésülje őket a végeik felé. Addig ismételje a felvitelt, amíg a kívánt hatást el nem éri.

Teljes összetevőlista

AQUA, SYNTHETIC BEESWAX, PARAFFIN, STEARIC ACID, ACACIA SENEGAL GUM, TRIETHANOLAMINE, BUTYLENE GLYCOL, COPERNICIA CERIFERA WAX, GLYCERYL STEARATE, POLYBUTENE, VP/EICOSENE COPOLYMER, PHENOXYETHANOL, HYDROXYETHYLCELLULOSE, POTASSIUM SORBATE, ASCORBYL PALMITATE, TOCOPHEROL, CI 77499. A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán.
Teljes szöveg

Tulajdonságok

Árnyalat
fekete
Szempillaspirál típusa
dús hatásért
Hatás
nagyító