Alapozó zsíros bőrre

Élvezze az egyetlen kis hiba nélküli arcbőrt és bársonyosan matt megjelenést! Válasszon olyan tartósan mattító alapozót zsíros bőrre, mely hagyja lélegezni az arcbőrt.

 

Hogyan ismerhető fel a zsíros arcbőr?

Mielőtt használni kezdené a zsíros bőrre való alapozót, győződjön meg arról, hogy valóban ebbe az arcbőrtípusba tartozik-e a bőre. A zsíros arcbőr sminkeléskor és sminkeltávolításkor is minőségi és alapos ápolást igényel. Zsíros az arcbőre, amennyiben:

  • gyakran és erősen fénylik
  • pattanások és fekete pontok jelennek meg rajta
  • kitágultak a pórusai

Legjobb alapozó zsíros bőrre

Az ideális alapozó logikusan „mattító“ tulajdonsággal rendelkezik. De milyen legyen a textúrája? A legjobbak azok a könnyű alapozó habok, illetve szilárd alapozók, melyek a bőrbe alaposan bedolgozva tökéletes megjelenést eredményeznek. Fogadjon a könnyű textúrájú alapozókra, melyek nem tömítik el a pórusokat, melyek alatt szabadon tud lélegezni a bőr. Amennyiben akné is jelentkezik a bőrén, válasszon olyan fedésű alapozót, mely gondosan elfedi a pattanásokat.

A felhordás és az arcápolás is fontos

Az alapozó felhordása előtt ne feledkezzen meg az arcbőr alapos megtisztításáról, a zsíros bőrre való, könnyű krémről és a kis mennyiségben használt alapozó bázis se maradjon el. Amennyiben sminkecset vagy sminkszivacs segítségével hordja fel, úgy tartsa szem előtt azok rendszeres mosását. A tartósan matt megjelenésért az alapozót még finoman púderezze is be.

Az alapozó CliniqueLancôme vagy Vichy bevált márkák zsíros bőrre való termékei közül történő választásával a legjobbat nyújtja az arcbőrének.

teljes szöveg szöveg elrejtése

Bestsellerek