Ugrás a fő tartalomhoz
Al Haramain Sultan illatos olaj unisex
Al Haramain Sultan illatos olaj unisex
Al Haramain Sultan illatos olaj unisex
Praktikus méret utazáshoz.
Utazó kiszerelések
összetételborostyán, ananász, őszibarack, eper, jázmin, virágos tónusok, levendula, málna, pacsuli, pézsma, szantálfa, fahéj, vanília, ylang-ylang, rózsa
Az illat fajtájaorientális

Merüljön el ebben a gyümölcsös, fás, vaníliás illatban, amely a holnap ígéretét hordozza magában. Egy kevés is elég a megnyugtató, kellemes illatú Al Haramain Sultan parfümolajból. A béke ajándékát hordozza magában.

  • fás-vaníliás illat
  • bármelyik évszakban, leginkább nappali viseletre ajánlott
  • parfümolaj nőknek és férfiaknak

Az illat összetétele
Először a gyümölcsös illatjegyek bontakoznak ki az illatban. Az eper és az ananász elillanása után jelennek meg az intenzívebb szantálfa és vanília tónusai. Ezt követően érezhető a rózsa, jázmin és levendula virágos illata, amely a fahéjjal kapcsolódik össze.

Az illat története
Az Egyesült Arab Emírségekből származó, viszonylag fiatal parfümmárka illata a Al Haramain Sultan parfümolaj. Az éjszaka csendjében, amikor gondolataival ébren fekszik, a belső béke érzése érezhető. Az eltelt nappal való mély elégedettség megnyugtató, és a holnapra vonatkozó reményei úgy tűnnek, mintha maguk a felkelő nap sugarai lennének. Ezeket az érzéseket idézi elő az arab parfümolaj.

Al HaramainSultan illatos olaj unisex

37×
9 720Ft
45%-kal kedvezőbb ár
12 ml
5 340Ft

Raktáron | 44 500,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: AHR0079
1
Express One Hungary
hétfő 2024. 06. 03.
Személyes átvétel
péntek 2024. 05. 31.