Al Haramain Mystique Hommeeau de parfum uraknak

12×
Al Haramain Mystique Homme eau de parfum uraknak
Al Haramain Mystique Homme eau de parfum uraknak
100 ml
5160Ft

Kód: AHR0095 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2019. 12. 17.
Személyes átvétel
hétfő 2019. 12. 16.
  • parfüm leírása
  • a márkáról
  • Értékelés

Al Haramain Mystique Homme parfüm leírása
Összetétel

Az Al Haramain Mystique Homme férfi Eau de Parfum az elegancia és a férfiasság kinyilatkoztatása. Egzotikus és erős illat, hosszan tartó hatással, mely az erőt, magabiztosságot és odaadást megjelenítő tiszta jegyekre épül. Olyan kompozíció, mely a nők szemében valamivel előrébb helyezi önt.

Az Al Haramain Mystique Homme eredeti illateszenciáival hódít. Ezek egyike a férfias jegyeket megtestesítő dohány aroma. De ilyen a jázmin, a menta, a narancsvirág és a bergamott is. Összetevők, melyek felébresztik a valódi eleganciát.

Az Al Haramain Mystique Homme férfi Eau de Parfum üvegcséje erősen fás formával és megjelenéssel bír. Ezzel is arra utal, hogy kinek szánták ezt a nélkülözhetetlen elixírt. Elsősorban a saját pozitívumaikat, szépségüket és személyes erejüket bemutatni vágyó férfiaknak. Élvezze a keleties illatot bármilyen alkalomhoz!  

Összetétel

Fej
narancs, bergamott, elemi, levendula
Szív
menta, narancsfa virága, jázmin
Alap
guajakfa, dohány, pézsma
Az illat fajtája
orientális

Al Haramain a márkáról

Az Al Haramain márkát 1970 - ben alapították a legszentebb iszlám városban - a Szaúd - Arábiai Mekkában. Később azonban a székhelyüket áthelyezték Dubai városába. Ez a családi vállalkozás természetes illóolajokat (ún. attary), lakásillatosítókat, klasszikus parfümöket és más érdekes termékeket árusít a piacon. Saját, 16 000 négyzetméteres, termelési területe és világszerte már több mint 65 bemutatóterme van.

Az Al Haramain örömmel kombinálja a hagyományos arab és a modern illatokat. Nagy hírnevet szereztek maguknak azok a termékek, amelyek fő összetevője az agarfa. Figyelemre méltóak a különböző virágos - fűszeres kompozíciók is. Az Al Haramain széles kínálatából mindenki ki tudja választani a számára legmegfelelőbb illatot, nemre és korra való tekintet nélkül!

Az Al Haramain saját szavai alapján a tökéletességre törekszik. Ezért óriási hangsúlyt fektet a csomagolás formatervezésére is. Az üvegcsék a legapróbb részletekig ki vannak dolgozva, amelyek közül az orientális cukor és a teás kancsó formájú üvegcsék egyértelműen a legjobban sikerültek.

Az Al Haramain parfümök exotikusak, romantikusak, érzékiek és provokatívak. A fejlesztésükön számos vezető szakértő dolgozik folyamatosan, amelynek köszönhetően nem csak kiváló minőséggel, hanem hosszú élettartammal is dicsekedhetnek. Próbálja ki és biztosan nem fog csalódni…

Az Al Haramain márka biztosan tetszeni fog minden olyan egyénnek, aki gyakran válogat ránézésre, hajlandó hozzáfizetni a luxushoz és aki a Közel - Kelet bűvöletébe esett.

Értékelés Al Haramain Mystique Homme