Al HaramainMystique Homme Eau de Parfum uraknak

17×
Al Haramain Mystique Homme Eau de Parfum uraknak
Al Haramain Mystique Homme Eau de Parfum uraknak
100 ml

Kód: AHR0095 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Ajándék az Ön számára
Választhat egy mini parfümöket tartalmazó Discovery Boxot a kosarában ingyen, ha 13 800 Ft felett vásárol.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára

Leírás Al Haramain Mystique Homme
Összetétel

Az Al Haramain Mystique Homme férfi Eau de Parfum az elegancia és a férfiasság kinyilatkoztatása. Egzotikus és erős illat, hosszan tartó hatással, mely az erőt, magabiztosságot és odaadást megjelenítő tiszta jegyekre épül. Olyan kompozíció, mely a nők szemében valamivel előrébb helyezi önt.

  • főként nappali viseletre
  • magabiztos férfiaknak
  • orientális illat

Illat összetétele
A lédús, friss narancs felkelti érzékeit már első pillanatban. Ehhez társul a levendula, és a bergamott, melyek a virágos szívet egészítik ki. A jázmin, és a narancsfa virágát a frissítő menta egészíti ki. Legtovább bőrén a jellegzetes dohány, csábító pézsma, és a különleges gyulyakfa marad meg.

Illat története
Az Al Haramain Mystique Homme férfi Eau de Parfum üvegcséje erősen fás formával és megjelenéssel bír. Ezzel is arra utal, hogy kinek szánták ezt a nélkülözhetetlen elixírt. Elsősorban a saját pozitívumaikat, szépségüket és személyes erejüket bemutatni vágyó férfiaknak. Élvezze a keleties illatot bármilyen alkalomhoz!

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott, levendula, narancs, elemi
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
narancsfa virága, jázmin, menta
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
dohány, pézsma, guajakfa
Az illat fajtája
orientális

Al Haramain a márkáról

Az Al Haramain márkát 1970 - ben alapították a legszentebb iszlám városban - a Szaúd - Arábiai Mekkában. Később azonban a székhelyüket áthelyezték Dubai városába. Ez a családi vállalkozás természetes illóolajokat (ún. attary), lakásillatosítókat, klasszikus parfümöket és más érdekes termékeket árusít a piacon. Saját, 16 000 négyzetméteres, termelési területe és világszerte már több mint 65 bemutatóterme van.

Az Al Haramain örömmel kombinálja a hagyományos arab és a modern illatokat. Nagy hírnevet szereztek maguknak azok a termékek, amelyek fő összetevője az agarfa. Figyelemre méltóak a különböző virágos - fűszeres kompozíciók is. Az Al Haramain széles kínálatából mindenki ki tudja választani a számára legmegfelelőbb illatot, nemre és korra való tekintet nélkül!

Az Al Haramain saját szavai alapján a tökéletességre törekszik. Ezért óriási hangsúlyt fektet a csomagolás formatervezésére is. Az üvegcsék a legapróbb részletekig ki vannak dolgozva, amelyek közül az orientális cukor és a teás kancsó formájú üvegcsék egyértelműen a legjobban sikerültek.

Az Al Haramain parfümök exotikusak, romantikusak, érzékiek és provokatívak. A fejlesztésükön számos vezető szakértő dolgozik folyamatosan, amelynek köszönhetően nem csak kiváló minőséggel, hanem hosszú élettartammal is dicsekedhetnek. Próbálja ki és biztosan nem fog csalódni…

Az Al Haramain márka biztosan tetszeni fog minden olyan egyénnek, aki gyakran válogat ránézésre, hajlandó hozzáfizetni a luxushoz és aki a Közel - Kelet bűvöletébe esett.

Értékelés Al Haramain Mystique Homme17