Al Haramain L'Aventure Blanche

ajándékszett I.

Al Haramain L'Aventure Blanche ajándékszett I.
Al Haramain L'Aventure Blanche ajándékszett I.
Al Haramain L'Aventure Blanche ajándékszett I.
Ingyenes kiszállítás
tusfürdő gél 150 ml + borotválkozás utáni balzsam 100 ml + Eau de Parfum 30 ml + törülköző 1
13 730Ft

Speciális akciós termékek elrejtése
Kód: AHR0965 | Több mint 20 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
2018. 12. 18., kedd
Személyes átvétel
2018. 12. 18., kedd
Al Haramain L'Aventure Blanche
tusfürdő gél 150 ml + borotválkozás utáni balzsam 100 ml + Eau de Parfum 30 ml + törülköző 1 | 13 730Ft

Összetétel

Ajándék szett típusa
ajándékszett
Az illat fajtája
virágos

Al Haramain a márkáról

Az Al Haramain márkát 1970 - ben alapították a legszentebb iszlám városban - a Szaúd - Arábiai Mekkában. Később azonban a székhelyüket áthelyezték Dubai városába. Ez a családi vállalkozás természetes illóolajokat (ún. attary), lakásillatosítókat, klasszikus parfümöket és más érdekes termékeket árusít a piacon. Saját, 16 000 négyzetméteres, termelési területe és világszerte már több mint 65 bemutatóterme van.

Az Al Haramain örömmel kombinálja a hagyományos arab és a modern illatokat. Nagy hírnevet szereztek maguknak azok a termékek, amelyek fő összetevője az agarfa. Figyelemre méltóak a különböző virágos - fűszeres kompozíciók is. Az Al Haramain széles kínálatából mindenki ki tudja választani a számára legmegfelelőbb illatot, nemre és korra való tekintet nélkül!

Az Al Haramain saját szavai alapján a tökéletességre törekszik. Ezért óriási hangsúlyt fektet a csomagolás formatervezésére is. Az üvegcsék a legapróbb részletekig ki vannak dolgozva, amelyek közül az orientális cukor és a teás kancsó formájú üvegcsék egyértelműen a legjobban sikerültek.

Az Al Haramain parfümök exotikusak, romantikusak, érzékiek és provokatívak. A fejlesztésükön számos vezető szakértő dolgozik folyamatosan, amelynek köszönhetően nem csak kiváló minőséggel, hanem hosszú élettartammal is dicsekedhetnek. Próbálja ki és biztosan nem fog csalódni…

Az Al Haramain márka biztosan tetszeni fog minden olyan egyénnek, aki gyakran válogat ránézésre, hajlandó hozzáfizetni a luxushoz és aki a Közel - Kelet bűvöletébe esett.

 

Értékelés Al Haramain L'Aventure Blanche

Új értékelés hozzáadása

Ezt a terméket eddig senki nem értékelte, legyen Ön az első!