Al HaramainFusion Eau de Parfum unisex

1×
Al Haramain Fusion Eau de Parfum unisex
Al Haramain Fusion Eau de Parfum unisex
Spóroljon
10 090Ft

Spóroljon 10%
75 ml
9 080Ft

Több mint 5 db a raktáron | 12 106,67Ft / 100 ml, áfával | Kód: AHR0319
1
Express One Hungary
szerda 2021. 12. 01.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 12. 02.

Ön is burkolja magát az illatba, melytől nagyszerű kedve lesz egész nap. Az unisex Al Haramain Fusion Eau de Parfum az optimizmus és a tökéletes boldogság kifejeződése.

  • virágos illat
  • tiszta, friss illat
  • mindennapos viseletre alkalmas illat
  • unisex – nőknek és férfiaknak is

Összetétel

összetétel
virágos tónusok, zöld tónusok
Az illat fajtája
virágos, zöld

Az Al Haramain márkát 1970 - ben alapították a legszentebb iszlám városban - a Szaúd - Arábiai Mekkában. Később azonban a székhelyüket áthelyezték Dubai városába. Ez a családi vállalkozás természetes illóolajokat (ún. attary), lakásillatosítókat, klasszikus parfümöket és más érdekes termékeket árusít a piacon. Saját, 16 000 négyzetméteres, termelési területe és világszerte már több mint 65 bemutatóterme van.

Az Al Haramain örömmel kombinálja a hagyományos arab és a modern illatokat. Nagy hírnevet szereztek maguknak azok a termékek, amelyek fő összetevője az agarfa. Figyelemre méltóak a különböző virágos - fűszeres kompozíciók is. Az Al Haramain széles kínálatából mindenki ki tudja választani a számára legmegfelelőbb illatot, nemre és korra való tekintet nélkül!

Az Al Haramain saját szavai alapján a tökéletességre törekszik. Ezért óriási hangsúlyt fektet a csomagolás formatervezésére is. Az üvegcsék a legapróbb részletekig ki vannak dolgozva, amelyek közül az orientális cukor és a teás kancsó formájú üvegcsék egyértelműen a legjobban sikerültek.

Az Al Haramain parfümök exotikusak, romantikusak, érzékiek és provokatívak. A fejlesztésükön számos vezető szakértő dolgozik folyamatosan, amelynek köszönhetően nem csak kiváló minőséggel, hanem hosszú élettartammal is dicsekedhetnek. Próbálja ki és biztosan nem fog csalódni…

Az Al Haramain márka biztosan tetszeni fog minden olyan egyénnek, aki gyakran válogat ránézésre, hajlandó hozzáfizetni a luxushoz és aki a Közel - Kelet bűvöletébe esett.