Al HaramainExcellent Eau de Parfum hölgyeknek

1×
Al Haramain Excellent Eau de Parfum hölgyeknek
Al Haramain Excellent Eau de Parfum hölgyeknek
Spóroljon
6 350Ft

Spóroljon 27%
100 ml
4 580Ft

Raktáron | 4 580,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: AHR0100
1
Express One Hungary
szerda 2021. 12. 01.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 12. 02.

A tökéletes nőt testesíti meg az Al Haramain Excellent Eau de Parfum hölgyeknek. Mágikus, titokzatos kombinációja a fűszeres, és fás tónusok, melyek a legminőségibb összetevőkből állnak. Azonnal jobb kedvre deríti különleges illata, szemtelen, mégis örömteli akkordjaival.

  • mindennapos viseletre alkalmas illat
  • minden nő érzékiségét kiemeli
  • fűszeres, fás illat

Illat összetétele
Az édeskés narancs, ananász, lédús őszibarack, dinnye, kivi és passion fruit keveredik egy csodás gyümölcskoktélban az Al Haramain Excellent első tónusaiban. A rózsa, muskátli, és jázmin felel a virágos tónusokért, melyeket az érzéki sáfrány, kardamom, gyömbér, és pikáns fehérbors egészít ki. Legtovább bőrén a csábító szantálfa, pézsma kombinációja marad meg a melengető borostyánnal együtt.

Illat története
Ha igazán különleges illatot keres akkor az Al Haramain Excellent Eau de Parfum tökéletes választás. Igazán kiegyensúlyozott, mégis különleges illat, amely garantáltan felkelti környezete figyelmét is. Csábító illatfátyolba burkolja, és új energiával, önbizalommal árasztja el viselőjét.

Összetétel

összetétel
fűszer, fás tónusok
Az illat fajtája
fűszeres, fás

Az Al Haramain márkát 1970 - ben alapították a legszentebb iszlám városban - a Szaúd - Arábiai Mekkában. Később azonban a székhelyüket áthelyezték Dubai városába. Ez a családi vállalkozás természetes illóolajokat (ún. attary), lakásillatosítókat, klasszikus parfümöket és más érdekes termékeket árusít a piacon. Saját, 16 000 négyzetméteres, termelési területe és világszerte már több mint 65 bemutatóterme van.

Az Al Haramain örömmel kombinálja a hagyományos arab és a modern illatokat. Nagy hírnevet szereztek maguknak azok a termékek, amelyek fő összetevője az agarfa. Figyelemre méltóak a különböző virágos - fűszeres kompozíciók is. Az Al Haramain széles kínálatából mindenki ki tudja választani a számára legmegfelelőbb illatot, nemre és korra való tekintet nélkül!

Az Al Haramain saját szavai alapján a tökéletességre törekszik. Ezért óriási hangsúlyt fektet a csomagolás formatervezésére is. Az üvegcsék a legapróbb részletekig ki vannak dolgozva, amelyek közül az orientális cukor és a teás kancsó formájú üvegcsék egyértelműen a legjobban sikerültek.

Az Al Haramain parfümök exotikusak, romantikusak, érzékiek és provokatívak. A fejlesztésükön számos vezető szakértő dolgozik folyamatosan, amelynek köszönhetően nem csak kiváló minőséggel, hanem hosszú élettartammal is dicsekedhetnek. Próbálja ki és biztosan nem fog csalódni…

Az Al Haramain márka biztosan tetszeni fog minden olyan egyénnek, aki gyakran válogat ránézésre, hajlandó hozzáfizetni a luxushoz és aki a Közel - Kelet bűvöletébe esett.