Al HaramainConcentrated Perfume Oils Occidental ajándékszett I. unisex

Al Haramain Concentrated Perfume Oils Occidental ajándékszett I. unisex
Al Haramain Concentrated Perfume Oils Occidental ajándékszett I. unisex

Ez a termék jelenleg nem elérhető | Kód: AHR02906

illatos olaj 5 x 12 ml

Miért kellene leragadni egy illatnál, ha a választék oly széles?Az unisex Al Haramain Concentrated Perfume Oils Occidental parfüm-szett tökéletes módja annak, hogyan lehet megismerkedni egyszerre több illatkompozícióval.Használja váltakozva az illatokat, hangulata vagy az alkalom szerint és élvezze a sokrétűséget, melyet ez a szett kínál.

Tulajdonságok:

  • egyedülálló alkalom arra, hogy a kedvelt márka többi illatát is ki lehessen próbálni
  • miniatűr illatokat tartalmaz
  • mindennapos viselésre alkalmas
  • unisex – nőknek és férfiaknak is

A szett tartalma:

  • illatos olaj 5 x 12 ml

Összetétel

Az illat fajtája
orientális
Ajándék szett típusa
ajándékszett

Az Al Haramain márkát 1970 - ben alapították a legszentebb iszlám városban - a Szaúd - Arábiai Mekkában. Később azonban a székhelyüket áthelyezték Dubai városába. Ez a családi vállalkozás természetes illóolajokat (ún. attary), lakásillatosítókat, klasszikus parfümöket és más érdekes termékeket árusít a piacon. Saját, 16 000 négyzetméteres, termelési területe és világszerte már több mint 65 bemutatóterme van.

Az Al Haramain örömmel kombinálja a hagyományos arab és a modern illatokat. Nagy hírnevet szereztek maguknak azok a termékek, amelyek fő összetevője az agarfa. Figyelemre méltóak a különböző virágos - fűszeres kompozíciók is. Az Al Haramain széles kínálatából mindenki ki tudja választani a számára legmegfelelőbb illatot, nemre és korra való tekintet nélkül!

Az Al Haramain saját szavai alapján a tökéletességre törekszik. Ezért óriási hangsúlyt fektet a csomagolás formatervezésére is. Az üvegcsék a legapróbb részletekig ki vannak dolgozva, amelyek közül az orientális cukor és a teás kancsó formájú üvegcsék egyértelműen a legjobban sikerültek.

Az Al Haramain parfümök exotikusak, romantikusak, érzékiek és provokatívak. A fejlesztésükön számos vezető szakértő dolgozik folyamatosan, amelynek köszönhetően nem csak kiváló minőséggel, hanem hosszú élettartammal is dicsekedhetnek. Próbálja ki és biztosan nem fog csalódni…

Az Al Haramain márka biztosan tetszeni fog minden olyan egyénnek, aki gyakran válogat ránézésre, hajlandó hozzáfizetni a luxushoz és aki a Közel - Kelet bűvöletébe esett.