Al HaramainBlack Stone illatos olaj uraknak

Al Haramain Black Stone illatos olaj uraknak
Al Haramain Black Stone illatos olaj uraknak
Spóroljon
5 560Ft

Spóroljon 42%
15 ml
3 170Ft

Raktáron | 21 133,33Ft / 100 ml, áfával | Kód: AHR0215
1
Express One Hungary
hétfő 2021. 12. 13.
Személyes átvétel
hétfő 2021. 12. 13.

Kiművelt ízlésű ínyenceknek készült különlegesség. A Al Haramain Black Stone parfümolaj kiemelkedően ízletes illatkompozíciója az elsőtől az utolsó illatjegyig lenyűgözi Önt.

  • fás illat
  • keleties illat
  • dinamikus vezéregyéniségeknek
  • különleges alkalmakra való illat

Összetétel

összetétel
fás tónusok, fűszer, keserű növények, agarfa
Az illat fajtája
virágos

Az Al Haramain márkát 1970 - ben alapították a legszentebb iszlám városban - a Szaúd - Arábiai Mekkában. Később azonban a székhelyüket áthelyezték Dubai városába. Ez a családi vállalkozás természetes illóolajokat (ún. attary), lakásillatosítókat, klasszikus parfümöket és más érdekes termékeket árusít a piacon. Saját, 16 000 négyzetméteres, termelési területe és világszerte már több mint 65 bemutatóterme van.

Az Al Haramain örömmel kombinálja a hagyományos arab és a modern illatokat. Nagy hírnevet szereztek maguknak azok a termékek, amelyek fő összetevője az agarfa. Figyelemre méltóak a különböző virágos - fűszeres kompozíciók is. Az Al Haramain széles kínálatából mindenki ki tudja választani a számára legmegfelelőbb illatot, nemre és korra való tekintet nélkül!

Az Al Haramain saját szavai alapján a tökéletességre törekszik. Ezért óriási hangsúlyt fektet a csomagolás formatervezésére is. Az üvegcsék a legapróbb részletekig ki vannak dolgozva, amelyek közül az orientális cukor és a teás kancsó formájú üvegcsék egyértelműen a legjobban sikerültek.

Az Al Haramain parfümök exotikusak, romantikusak, érzékiek és provokatívak. A fejlesztésükön számos vezető szakértő dolgozik folyamatosan, amelynek köszönhetően nem csak kiváló minőséggel, hanem hosszú élettartammal is dicsekedhetnek. Próbálja ki és biztosan nem fog csalódni…

Az Al Haramain márka biztosan tetszeni fog minden olyan egyénnek, aki gyakran válogat ránézésre, hajlandó hozzáfizetni a luxushoz és aki a Közel - Kelet bűvöletébe esett.