Al Haramain Attar Al Qasoor eau de parfum nőknek

   Márka: Al Haramain

   Al Haramain Attar Al Qasoor változatok

   Fel

   A Al Haramain márkáról

   Értékelés

   Az üveg kinézete

   Illat intenzitás

   Intenzitás

   A teljes hatás

   Az Al Haramain márkát 1970 - ben alapították a legszentebb iszlám városban - a Szaúd - Arábiai Mekkában. Később azonban a székhelyüket áthelyezték Dubai városába. Ez a családi vállalkozás természetes illóolajokat (ún. attary), lakásillatosítókat, klasszikus parfümöket és más érdekes termékeket árusít a piacon. Saját, 16 000 négyzetméteres, termelési területe és világszerte már több mint 65 bemutatóterme van.

   Az Al Haramain örömmel kombinálja a hagyományos arab és a modern illatokat. Nagy hírnevet szereztek maguknak azok a termékek, amelyek fő összetevője az agarfa. Figyelemre méltóak a különböző virágos - fűszeres kompozíciók is. Az Al Haramain széles kínálatából mindenki ki tudja választani a számára legmegfelelőbb illatot, nemre és korra való tekintet nélkül!

   Az Al Haramain saját szavai alapján a tökéletességre törekszik. Ezért óriási hangsúlyt fektet a csomagolás formatervezésére is. Az üvegcsék a legapróbb részletekig ki vannak dolgozva, amelyek közül az orientális cukor és a teás kancsó formájú üvegcsék egyértelműen a legjobban sikerültek.

   Az Al Haramain parfümök exotikusak, romantikusak, érzékiek és provokatívak. A fejlesztésükön számos vezető szakértő dolgozik folyamatosan, amelynek köszönhetően nem csak kiváló minőséggel, hanem hosszú élettartammal is dicsekedhetnek. Próbálja ki és biztosan nem fog csalódni…

   Az Al Haramain márka biztosan tetszeni fog minden olyan egyénnek, aki gyakran válogat ránézésre, hajlandó hozzáfizetni a luxushoz és aki a Közel - Kelet bűvöletébe esett.

    

   Fel

   Értékelés Al Haramain Attar Al Qasoor

   • 2015. július 23.
    Csillagocska

    Aoud, csodálatos, lenyűgöző, vvarazslatos világ tárul fel előttünk - látványban, illatban egyaránt. Hatalmas fa szekrénykében érkezett, irdatlan súlya van, 1.87 kiló, s benne maga a kristályüvegbe rejtett kincs, 12ml tömény csoda. Az üvegcse se pite, nyolcvan deka! Az illata...nos, avatatlan orrnak furcsa, apukám is előtte a "fogorvosi rendelő szag" poént, de természetesen túljutva a kezdeti sokkon már nem győzte szimatolni magát. Az biztos, hogy ez nem egy szintetikus aoud, hanem a nemesebbekbol való, tényleg lenyűgözően szép! Hamarosan személyesen is meglatogatom az Al Haramain üzletét Abu-Dhabi-ban, már előre félek, milyen kincsekre bukkanok még! Addig is szemezgetek az itteni kínálatból, mert szerencsére elérhető pár finomság! Köszönöm az élményt, a parfümöt, kedves Iparfumeria! :o)

   Mit gondol Ön a Al Haramain Attar Al Qasoor termékről?

   A csillaggal jelölt mezők * kitöltése kötelező.


   Értékelés *

   1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb

   1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb

   1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb

   1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb   iparfumeria.hu neve mostantól Notinoniche samples - free delivery