Al Haramain Angel

illatos olaj hölgyeknek (roll on) 10 ml

8×
Al Haramain Angel illatos olaj hölgyeknek (roll on) 10 ml
Al Haramain Angel illatos olaj hölgyeknek (roll on) 10 ml
Sérült csomagolás
Kód: AHR02571 | 3 db a raktáron

Kicsomagolatlan, új termék 100% tartalommal, aminek csak a csomagolása sérült.

1
Express One (Transoflex)
szerda 2019. 08. 21.
Személyes átvétel
szerda 2019. 08. 21.
Al Haramain Angel
illatos olaj hölgyeknek (roll on) 10 ml | 1 400Ft

Al Haramain Angel parfüm leírása

  • keleties illat
  • modern, öntudatos nőnek
  • mindennapi viseletre

Összetétel

Fej
fehér pézsma, galbanum, mandarin, rozmaring
Szív
heliotrop
Alap
benzoin, borostyán, púderes tónusok, vanília
Az illat fajtája
aromás, citrusos

Al Haramain a márkáról

Az Al Haramain márkát 1970 - ben alapították a legszentebb iszlám városban - a Szaúd - Arábiai Mekkában. Később azonban a székhelyüket áthelyezték Dubai városába. Ez a családi vállalkozás természetes illóolajokat (ún. attary), lakásillatosítókat, klasszikus parfümöket és más érdekes termékeket árusít a piacon. Saját, 16 000 négyzetméteres, termelési területe és világszerte már több mint 65 bemutatóterme van.

Az Al Haramain örömmel kombinálja a hagyományos arab és a modern illatokat. Nagy hírnevet szereztek maguknak azok a termékek, amelyek fő összetevője az agarfa. Figyelemre méltóak a különböző virágos - fűszeres kompozíciók is. Az Al Haramain széles kínálatából mindenki ki tudja választani a számára legmegfelelőbb illatot, nemre és korra való tekintet nélkül!

Az Al Haramain saját szavai alapján a tökéletességre törekszik. Ezért óriási hangsúlyt fektet a csomagolás formatervezésére is. Az üvegcsék a legapróbb részletekig ki vannak dolgozva, amelyek közül az orientális cukor és a teás kancsó formájú üvegcsék egyértelműen a legjobban sikerültek.

Az Al Haramain parfümök exotikusak, romantikusak, érzékiek és provokatívak. A fejlesztésükön számos vezető szakértő dolgozik folyamatosan, amelynek köszönhetően nem csak kiváló minőséggel, hanem hosszú élettartammal is dicsekedhetnek. Próbálja ki és biztosan nem fog csalódni…

Az Al Haramain márka biztosan tetszeni fog minden olyan egyénnek, aki gyakran válogat ránézésre, hajlandó hozzáfizetni a luxushoz és aki a Közel - Kelet bűvöletébe esett.

Értékelés Al Haramain Angel

Új értékelés hozzáadása

4.0
8 értékelés
4
2
2
üvegcse kinézete
illat tartóssága
intenzitás
összbenyomás