Al Haramain Agarwood Khusoosi Duggat tömjén

   Márka: Al Haramain

   Al Haramain Agarwood Khusoosi Duggat változatok

   Fel

   Parfüm leírása Al Haramain Agarwood Khusoosi Duggat

   Értékelés

   Az üveg kinézete

   Illat intenzitás

   Intenzitás

   A teljes hatás

   Összetétel

   összetétel

   rózsa, jázmin, ámbra, agarfa, ciprus, pézsma

   A tömjén tömjénfából nyert illatos gyanta. Számos felhasználási módja van. Használják gyönyörű, keleties illata miatt, helyiségek vagy tárgyak tisztítására, de személyek megtisztulásához is. Különböző hiedelmek szerint a tömjén segítségével a lelkünk is megtisztítható. A tömjént gyakran használják különböző kombinációkban, például mirhával és balzsammal, ami égetve azután jellegzetes, fűszeres illatot ad. Négy fő gyantatípus létezik, amelyek főként a betakarítás idejében különböznek. A gyantát a fák kérgének levagdosásával nyerik, amikor a fából gyanta folyik ki, amely megkeményedve könnycseppre emlékeztet. A tömjénfa a vad természetben nő, nagyon szokatlan és barátságtalan helyeken, például sziklán is megél. A gyanta nagy mennyiségben tartalmaz terpéneket, szeszkviterpéneket, és diterpéneket. Égetésénél ezek biztosítják az erős aromát. A minőségi tömjént a katolikus egyház használja széles körben, szertartások és imák során. A legkülönfélébb tömjénkombinációk és illataik hasznosíthatók otthon is, ahol tökéletesen beillatozzák az egész teret, és kellemes relaxálás mellett szellemi kikapcsolódást nyújtanak. Adja át magát a kelet leheletét hordozó jellegzetes illatnak, és élvezze a tömjén tisztító hatását!

   A tömjén használata

   Tömjénes füstöléshez szüksége lesz - tömjénezőre, csipeszre, öngyulladó szénre, valamint gyufára vagy öngyújtóra. Száraz, tiszta homokot is használhat, ez azonban az égéshez nem szükséges. Amennyiben homokot fog használni, úgy szórja be a tömjénezőbe, hogy kb. egy centiméteres réteget alkosson. Fogjon be a csipeszbe egy öngyulladó szenet, és gyújtsa meg! Mintegy húsz másodpercig - amíg meg nem szűnik a szikrázás - hagyja tüzesedni! Ezután tegye bele a tömjénezőbe! Kb. egy perc múlva kezdheti a tömjént a szénre szórni. Kezdje kisebb adagokban, majd fokozatosan, kedve szerint növelje az adagot!

   Tömjénhasználatra vonatkozó biztonsági utasítások

   A tömjént gyermekek ne használják! Füstöléshez mindig arra szolgáló tömjénezőt használjon! A begyújtott szenet tartalmazó tömjénezőt soha ne hagyja felügyelet nélkül! Az égetés befejezése után a szenet vízzel oltsa el!

   Fel

   A Al Haramain márkáról

   Az Al Haramain márkát 1970 - ben alapították a legszentebb iszlám városban - a Szaúd - Arábiai Mekkában. Később azonban a székhelyüket áthelyezték Dubai városába. Ez a családi vállalkozás természetes illóolajokat (ún. attary), lakásillatosítókat, klasszikus parfümöket és más érdekes termékeket árusít a piacon. Saját, 16 000 négyzetméteres, termelési területe és világszerte már több mint 65 bemutatóterme van.

   Az Al Haramain örömmel kombinálja a hagyományos arab és a modern illatokat. Nagy hírnevet szereztek maguknak azok a termékek, amelyek fő összetevője az agarfa. Figyelemre méltóak a különböző virágos - fűszeres kompozíciók is. Az Al Haramain széles kínálatából mindenki ki tudja választani a számára legmegfelelőbb illatot, nemre és korra való tekintet nélkül!

   Az Al Haramain saját szavai alapján a tökéletességre törekszik. Ezért óriási hangsúlyt fektet a csomagolás formatervezésére is. Az üvegcsék a legapróbb részletekig ki vannak dolgozva, amelyek közül az orientális cukor és a teás kancsó formájú üvegcsék egyértelműen a legjobban sikerültek.

   Az Al Haramain parfümök exotikusak, romantikusak, érzékiek és provokatívak. A fejlesztésükön számos vezető szakértő dolgozik folyamatosan, amelynek köszönhetően nem csak kiváló minőséggel, hanem hosszú élettartammal is dicsekedhetnek. Próbálja ki és biztosan nem fog csalódni…

   Az Al Haramain márka biztosan tetszeni fog minden olyan egyénnek, aki gyakran válogat ránézésre, hajlandó hozzáfizetni a luxushoz és aki a Közel - Kelet bűvöletébe esett.

    

   Fel

   Értékelés Al Haramain Agarwood Khusoosi Duggat

   Mit gondol Ön a Al Haramain Agarwood Khusoosi Duggat termékről?

   A csillaggal jelölt mezők * kitöltése kötelező.


   Értékelés *

   1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb

   1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb

   1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb

   1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb   iparfumeria.hu neve mostantól Notino