AirStocking Premier Silkharisnya spray formában

AirStocking Premier Silk harisnya spray formában
AirStocking Premier Silk harisnya spray formában
árnyalat Coco 56,7 g
5 240Ft

Kód: AIS0014 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon legalább 15 000 Ft értékben és válassza ki a tökéletes ajándékot a kosarában. Szeretnék ajándékot
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 07. 14.
Személyes átvétel
kedd 2020. 07. 14.

AirStocking Premier Silk termékleírás

Az etikett szerint társasági eseményre vagy egy fontos üzleti találkozóra nylonharisnya nélkül megérkezni több mint helytelen. De mit lehet tenni, ha egy forró nyári napon pántos szandált vagy nyitott orrú cipőcskét szeretne viselni? Erre a dilemmára egészen zseniális megoldás az AirStocking Premier Silk spray-harisnya.

Elfedi az ereket, a kisebb zúzódásokat és hegeket, egységesíti a bőr tónusát és tökéletes megjelenést biztosít a lábaknak – éppen úgy, mint a nylonharisnya. A természetes selyem részecskéknek köszönhetően hidratálást biztosít a bőrnek, koffein pedig a zöld teával együtt a bőr jobb vérkeringését biztosítja. A csomagolás tartalma 20-30 felhasználásra elegendő.

Tulajdonságok:

  • elfedi az apró hibákat, hegeket, zúzódásokat és ereket
  • hidratálja a bőrt és javítja a vérkeringést
  • biztosítja a lábak tökéletes megjelenését
  • védelmet nyújt a külső hatások ellen
  • természetes megjelenés

Összetétel:

  • természetes selyemrészecskék – hidratálják a bőrt, biztosítják a tökéletes megjelenést
  • koffein és zöld tea kivonat – javítják a bőr vérkeringését

Alkalmazása:
Permetezze a terméket vékony rétegben a lábára, és alaposan kenje szét a kezével. Este szappanos vízzel könnyedén lemoshatja a bőrről.

AirStocking a márkáról

AirStocking - A divattervezők erről a termékről úgy nyilatkoznak, mint egy forradalmi felfedezésről, mely a legnagyobb a csókálló rúzs óta. 2003 - ben a japán Yoshiumi Hamada lenyűgözte az egész világot ezzel az újdonsággal - spray harisnyával. A hölgyek millióinak a kedvencévé vált.
Az AirStocking lényegében folyékony púder spray formában, mely selyem darabjait tartalmazza. Elég ráfújni az AirStockinget a lábra és kész a harisnya. A klasszikus harisnyáktól eltérően ez a harisnya nem fojtogatja Önt, semmilyen formában nem gátolja, UV filterrel van ellátva és vízálló.
Használja Ön is az AirStockingot! Több fajtája közül is válogathat. Vannak amelyek aminosavat tartalmaznak, mely jótékony hidratáló hatásáról ismert, koffein és zöldtea kivonatot tartalmaz, mely elősegíti a megfelelő vérkeringést. Az AirStocking harisnya megvédi a lábát a szennyező, mérgező anyagoktól, valamint az allergénektől - mindezek mellett nem gátolja a bőr légzését.
A forradalmi AirStocking harisnyák nagyon szigorú bőrgyógyászati teszteken mennek keresztül, melyek bizonyítják az előnyeit a klasszikus harisnyákkal szemben. További előnyök? Az AirStocking spray harisnyák maximálisan praktikusak. Elég a retikülben tartani a harisnyát, mely bárhol és bármikor "felvehető".

Értékelés AirStocking Premier Silk