AirStocking Leg Make-upláb make-up

1×
AirStocking Leg Make-up láb make-up
AirStocking Leg Make-up láb make-up
20 g

Kód: AIS0032 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
  • termékleírás
  • a márkáról
  • Értékelés

AirStocking Leg Make-up termékleírás
Tulajdonságok

A praktikus AirStocking Leg Make-up harisnya spray könnyen és gyorsan teremti meg a gyönyörű lábak tökéletes hatását.

Tulajdonságok:

  • vízálló készítmény
  • könnyen alkalmazható, gyorsan szárad
  • tökéletesen sima és selymes lábak hatását kelti
  • természetes napbarnított hatást biztosít a bőrnek

Használata:
Használat előtt rázza fel alaposan a flakont és megfelelő távolságból permetezze a láb teljes bőrfelületére. Hagyja megszáradni. Csak tiszta, száraz és szőrtelenített bőrre vigye fel. Alkalmazása után alaposan mossa meg a kezét.

Tulajdonságok

Konzisztencia
spray
Bőrtípus
minden bőrtípusra

AirStocking a márkáról

AirStocking - A divattervezők erről a termékről úgy nyilatkoznak, mint egy forradalmi felfedezésről, mely a legnagyobb a csókálló rúzs óta. 2003 - ben a japán Yoshiumi Hamada lenyűgözte az egész világot ezzel az újdonsággal - spray harisnyával. A hölgyek millióinak a kedvencévé vált.
Az AirStocking lényegében folyékony púder spray formában, mely selyem darabjait tartalmazza. Elég ráfújni az AirStockinget a lábra és kész a harisnya. A klasszikus harisnyáktól eltérően ez a harisnya nem fojtogatja Önt, semmilyen formában nem gátolja, UV filterrel van ellátva és vízálló.
Használja Ön is az AirStockingot! Több fajtája közül is válogathat. Vannak amelyek aminosavat tartalmaznak, mely jótékony hidratáló hatásáról ismert, koffein és zöldtea kivonatot tartalmaz, mely elősegíti a megfelelő vérkeringést. Az AirStocking harisnya megvédi a lábát a szennyező, mérgező anyagoktól, valamint az allergénektől - mindezek mellett nem gátolja a bőr légzését.
A forradalmi AirStocking harisnyák nagyon szigorú bőrgyógyászati teszteken mennek keresztül, melyek bizonyítják az előnyeit a klasszikus harisnyákkal szemben. További előnyök? Az AirStocking spray harisnyák maximálisan praktikusak. Elég a retikülben tartani a harisnyát, mely bárhol és bármikor "felvehető".

Értékelés AirStocking Leg Make-up