AirStocking Diamond Legstonizáló harisnya spray formában SPF 25

AirStocking Diamond Legs tonizáló harisnya spray formában SPF 25
AirStocking Diamond Legs tonizáló harisnya spray formában SPF 25
árnyalat 9 - 5 Natural 120 g

Kód: AIS0005 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Ajándék az Ön számára
Most minden rendelést ingyenesen szállítunk.

AirStocking Diamond Legs termékleírás
Tulajdonságok

A praktikus AirStocking Diamond Legs harisnya spray könnyen és gyorsan teremti meg a gyönyörű lábak tökéletes hatását.

Tulajdonságok

Csomagolás
spray
Konzisztencia
fluid
Bőrtípus
minden bőrtípusra

AirStocking a márkáról

p>AirStocking - A divattervezők erről a termékről úgy nyilatkoznak, mint egy forradalmi felfedezésről, mely a legnagyobb a csókálló rúzs óta. 2003 - ben a japán Yoshiumi Hamada lenyűgözte az egész világot ezzel az újdonsággal - spray harisnyával. A hölgyek millióinak a kedvencévé vált.
Az AirStocking lényegében folyékony púder spray formában, mely selyem darabjait tartalmazza. Elég ráfújni az AirStockinget a lábra és kész a harisnya. A klasszikus harisnyáktól eltérően ez a harisnya nem fojtogatja Önt, semmilyen formában nem gátolja, UV filterrel van ellátva és vízálló.
Használja Ön is az AirStockingot! Több fajtája közül is válogathat. Vannak amelyek aminosavat tartalmaznak, mely jótékony hidratáló hatásáról ismert, koffein és zöldtea kivonatot tartalmaz, mely elősegíti a megfelelő vérkeringést. Az AirStocking harisnya megvédi a lábát a szennyező, mérgező anyagoktól, valamint az allergénektől - mindezek mellett nem gátolja a bőr légzését.
A forradalmi AirStocking harisnyák nagyon szigorú bőrgyógyászati teszteken mennek keresztül, melyek bizonyítják az előnyeit a klasszikus harisnyákkal szemben. További előnyök? Az AirStocking spray harisnyák maximálisan praktikusak. Elég a retikülben tartani a harisnyát, mely bárhol és bármikor "felvehető".

Értékelés AirStocking Diamond Legs