AirStocking

AirStocking (harisnya spray formájában) olyan, mint a folyékony púder, amely selyemrészecskéket illetve gyémántport tartalmaz. Elég egyszerűen csak a lábra fecskendezni, tenyérrel szétkenni és az Ön lábai gyönyörű simák és csábítóak lesznek.

A harisnya-spray használatánál lába nem izzad, és nem szorítja Önt semmilyen ruhadarab feleslegesen. A „harisnya” UV filtert, vízálló, hidratáló és feszesítő részecskéket tartalmaz. A harisnya- spray új generációjának használata nagyon kellemes és egyedüli érzést biztosít viselőjének, ez a selymesség és a szabadság érzése.

  • • Használata ideális nyitott cipők viselésekor
  • • Mindennapi használatra ajánlott
  • • Tökéletes társasági események alkalmával (estélyek, bálok)
  • • Soha nem fut el rajta a szem, mint a hagyományos nylonharisnyán
  • • Az AirStocking védi a bőrét – hiszen hidratáló hatása is van

Ez a világsikert megért újdonság most nálunk is kapható. Ne habozzon, használja ki a lehetőséget és rendelje meg bevezető áron!


AirStocking PREMIR SILK

A harisnya spray formájában ideális megoldás a meleg tavaszi és nyári hónapokra. A selyemrészecskék a többi összetevővel tokéletest hatást biztosít lábainak. Eltűnnek a kis sebek, erecskék, véraláfutások. Bárki megbámulhatja a szép, lakkozott körmeit a nyitott cipőben. Külseje így mindig tökéletes és mégis csábító lehet. Az AirStocking PREMIER SILK sprayt naponta többször is használhatja. A munka utáni lábszépítés csak megemelheti önbizalmát.

A flakon tartalma 120g, gazdaságos, egy flakon 20 – 30 használatra elegendő.

Ez a termék a következő színárnyalatokban kapható: Natural - természetes, Terracotta – terrakotta és Bronze – bronz.


Natural     Terracotta       Bronze 

Ha meg szeretné rendelni ezt a terméket, kattintson ide.

AirStocking DIAMOND LEGS

A selyem-, hidratáló és feszesítő részecskéken kívül 0,1 karátos gyémántport is tartalmaz, ezáltal lába szépsége még inkább kirajzolódik és csábítóbbá varázsolja. SPF 25 PA+ védőfaktort tartalmaz és vízálló.

Z flakon tartalma 120g, gazdaságos, egy flakon 20 – 30 használatra elegendő.

Ez a termék kétféle árnyalatban kapható: Natural – természetes és Bronze – bronz.


Natural         Bronze

Ha meg szeretné rendelni ezt a terméket, kattintson ide.

AirStocking JEWEL JEWEL

JEWEL JEWEL – ez a selymes harisnya spray formájában finom gyémántporral 3 féle divatos árnyalatban kapható. A hidratáló és bőrtápláló összetevők SPF 25 PA+ védőfaktorral vannak kiegészítve. A láb tökéletesen szellőzik, a termék vízálló. Egy flakon kb. 12 használatra elegendő.

Ez a termék három színárnyalatban kapható: Natural - természetes, Terracotta – terrakotta és Bronze – bronz.


Natural    Terracotta        Bronze

Ha meg szeretné rendelni ezt a terméket, kattintson ide.

Kérdése van? Írjon nekünk.

A csillaggal jelölt mezők * kitöltése kötelező.


A Notino s.r.o. /Kft./ részére történő elküldéssel, az Ön személyes adatai, az Ön által küldött kérés ügyintézése céljából, jogos érdek alapján kerül feldolgozásra. Önnek jogában áll kifogást emelni. Bővebb információkat a személyes adatkezelési alapelvek tartalmaznak.​