Air Wick Spread the Joy Warm Apple Crumble

elektromos légfrissítő 19 ml töltelékkel

Air Wick Spread the Joy Warm Apple Crumble elektromos légfrissítő 19 ml töltelékkel
19 ml

Kód: AWI2924 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Áru elérhetőségének nyomon követése

Air Wick Spread the Joy Warm Apple Crumble
19 ml

Áru elérhetőségének nyomon követése

Air Wick Spread the Joy Warm Apple Crumble parfüm leírása

Az otthonát kellemesen illatosító Air Wick Spread the Joy Warm Apple Crumble elektromos légfrissítő harmonikus atmoszférát teremt.

Tulajdonságok:

  • gourmand illat

Használata:
Tartsa távol a gyermekektől és háziállatoktól. Amennyiben a termék töltete a bőrrel érintkezik, azonnal mossa le bő vízzel és szappannal. Szembe jutása esetén öblítse néhány percen keresztül bő vízzel a szemét. Fokozottan tűzveszélyes aeroszolt tartalmaz. Védje a forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más hőforrásoktól. A tartály nyomás alatt áll, a burkolat felmelegedése vagy sérülése esetén felrobbanhat.

Összetétel

Lakásillatosító tulajdonsága
gourmand

Air Wick a márkáról

Air Wick - varázslatos beltéri illatok, melyek minden helyiségben képesek egyedülálló hangulatot teremteni. Az Air Wick márka illatos története 1943-ban indult, amikor otthoni illattermékeit az Egyesült Államokban kínálni kezdte. Az elégedett ügyfelek nagy érdeklődésének köszönhetően az Air Wick illatok értékesítése kiterjedt Kanadára, Ausztráliára és Európára is. Jelenleg az Air Wick termékek a világ több mint 60 országában kaphatók.

Az egyedülálló Air Wick illatvilágot varázslatos illatgyertyák, aromadiffúzorok, légfrissítők, szobaillatosító sprayk és egyéb, különleges, hordozható légfrissítők kínálják. Az Air Wick illatok nagyon változatosak. A virág- és gyümölcsillatoktól egészen az ínyenc- vagy citrusillatokig terjednek. Választhat olyan illatot, amely trópusi vidékekre repíti, vagy ellenkezőleg, fokozza az otthon meghitt hangulatát. Az Air Wickkel biztos lehet abban, hogy otthona mindig szépen illatozó és vonzó lesz, tükrözve egyben az Ön személyiségét.

Értékelés Air Wick Spread the Joy Warm Apple Crumble

Új értékelés hozzáadása

Ezt a terméket eddig senki nem értékelte, legyen Ön az első!