Air WickPure Cherry Blossom aroma diffúzor töltelékkel virág illattal

Air Wick Pure Cherry Blossom aroma diffúzor töltelékkel virág illattal
Air Wick Pure Cherry Blossom aroma diffúzor töltelékkel virág illattal
Spóroljon
2 206Ft

Spóroljon 18%
25 ml
1 790Ft

Raktáron | 7 160,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: ARW00163
1
Express One Hungary
szerda 2021. 12. 01.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 12. 02.

Az illatosító Air Wick Pure Spring Delight aroma diffúzor a helyiségek illatosításnak igen kellemes módja.

Tulajdonságok:

  • virágos illat
  • friss illat
  • légies tiszta illat

Használata:
A mellékelt útmutató szerint járjon el. A helyiség illatának intenzitását a folyadékban lévő pálcikák időnkénti megfordításával is fokozhatja.

Fontos figyelmeztetések

Gyermekektől elzárva tartandó. Bőrrel való érintkezéskor bőrirritációt okozhat. Csak felnőttek számára ajánlott. Szembe ne kerüljön.
Teljes szöveg

Összetétel

Lakásillatosító fajtája
virágos, friss
Az aromadiffúzor típusa
pálcás

Air Wick - varázslatos beltéri illatok, melyek minden helyiségben képesek egyedülálló hangulatot teremteni. Az Air Wick márka illatos története 1943-ban indult, amikor otthoni illattermékeit az Egyesült Államokban kínálni kezdte. Az elégedett ügyfelek nagy érdeklődésének köszönhetően az Air Wick illatok értékesítése kiterjedt Kanadára, Ausztráliára és Európára is. Jelenleg az Air Wick termékek a világ több mint 60 országában kaphatók.

Az egyedülálló Air Wick illatvilágot varázslatos illatgyertyák, aromadiffúzorok, légfrissítők, szobaillatosító sprayk és egyéb, különleges, hordozható légfrissítők kínálják. Az Air Wick illatok nagyon változatosak. A virág- és gyümölcsillatoktól egészen az ínyenc- vagy citrusillatokig terjednek. Választhat olyan illatot, amely trópusi vidékekre repíti, vagy ellenkezőleg, fokozza az otthon meghitt hangulatát. Az Air Wickkel biztos lehet abban, hogy otthona mindig szépen illatozó és vonzó lesz, tükrözve egyben az Ön személyiségét.