Air Wick Life Scents Wax melts illatos viasz aromalámpába (Baked pear pie crust vanilla)

 • Air Wick Life Scents Wax melts illatos viasz aromalámpába  (Baked pear pie crust vanilla)
   více

  a termék mérete 2 1 840 Ft - tól

  Csomagküldő – átvevőhelySzerda 2017.10.25.
  TransoflexSzerda 2017.10.25.

  A megadott idő informatív jellegű, a feltételezett kiszállítási időt jelzi.

  Air Wick Life Scents Wax melts változatok

  • Air Wick Life Scents Wax melts illatos viasz aromalámpába 66 g (Baked pear pie crust vanilla) illatos viasz aromalámpába 66 g (Baked pear pie crust vanilla) 

   Több mint 20 db raktáron a központi raktárban

   Kód: AWI2873

   1 840 Ft

  • Air Wick Life Scents Wax melts illatos viasz aromalámpába 66 g (Summer delights) illatos viasz aromalámpába 66 g (Summer delights) 

   Több mint 20 db raktáron a központi raktárban

   Kód: AWI2874

   1 840 Ft

  • Air Wick Life Scents Wax melts illatos viasz aromalámpába 66 g (Mulled wine) illatos viasz aromalámpába 66 g (Mulled wine) 

   Ez a termék jelenleg nem elérhető.

   Kód: AWI2872

   1 840 Ft

   Figyelni az elérhetőséget

  Fel

  Parfüm leírása Air Wick Life Scents Wax melts

  Értékelés

  Az üveg kinézete

  Illat intenzitás

  Intenzitás

  A teljes hatás

  Fontos figyelmeztetés!

  A terméket kellően hőálló felületre tegye! Amennyiben a bél hossza nagyobb, mint 5 mm, vágja le! Ellenőrizze, hogy a gyertya/viasz minden éghető anyagtól és hőforrástól (TV, radiátorok) elegendő távolságban legyen! Az égő gyertyát/viaszt ne mozgassa! Gyermekektől és háziállatoktól tartsa távol! Túlzott szagérzékenységben szenvedő személyeknél a terméket óvatosan kell használni.

  Használat

  Az égő gyertyát/viaszt soha ne hagyja felügyelet nélkül és gyúlékony tárgyak közelében! Az égő gyertyák között legalább 20 cm szabad hely legyen. Ne hagyja a gyertyát több mint 4 órán át égni! Ha a gyertya ég, ne döntse meg! Ne hagyja, hogy a láng elérje az edény oldalát! Ha a gyertyaréteg 1 cm-nél vékonyabb, oltsa el, és ne hagyja teljesen az aljáig leégni! A gyertyát mérsékelt erővel fújja /oltsa el!

  Fel

  A Air Wick márkáról

  Air Wick - varázslatos beltéri illatok, melyek minden helyiségben képesek egyedülálló hangulatot teremteni. Az Air Wick márka illatos története 1943-ban indult, amikor otthoni illattermékeit az Egyesült Államokban kínálni kezdte. Az elégedett ügyfelek nagy érdeklődésének köszönhetően az Air Wick illatok értékesítése kiterjedt Kanadára, Ausztráliára és Európára is. Jelenleg az Air Wick termékek a világ több mint 60 országában kaphatók.

  Az egyedülálló Air Wick illatvilágot varázslatos illatgyertyák, aromadiffúzorok, légfrissítők, szobaillatosító sprayk és egyéb, különleges, hordozható légfrissítők kínálják. Az Air Wick illatok nagyon változatosak. A virág- és gyümölcsillatoktól egészen az ínyenc- vagy citrusillatokig terjednek. Választhat olyan illatot, amely trópusi vidékekre repíti, vagy ellenkezőleg, fokozza az otthon meghitt hangulatát. Az Air Wickkel biztos lehet abban, hogy otthona mindig szépen illatozó és vonzó lesz, tükrözve egyben az Ön személyiségét.

  Fel

  Értékelés Air Wick Life Scents Wax melts

  Mit gondol Ön a Air Wick Life Scents Wax melts termékről?

  A csillaggal jelölt mezők * kitöltése kötelező.


  Értékelés *

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb  Menu