Air WickFreshmatic Maui Mango légfrissítő utántöltő

Air Wick Freshmatic Maui Mango légfrissítő utántöltő
Air Wick Freshmatic Maui Mango légfrissítő utántöltő
2x250 ml
3 820Ft

Raktáron | 764,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: ARW00169
1
Express One Hungary
szerda 2021. 12. 01.
Személyes átvétel
szerda 2021. 12. 01.

A helyiséget illatosító és kellemes atmoszférát teremtő Air Wick Freshmatic White Flowers légfrissítő semlegesíti a szagokat és azonnali segítséget nyújt a kellemetlen szagok ellen folytatott otthoni küzdelemben.

Tulajdonságok:

  • virágos illat
  • friss illat
  • légies tiszta illat

Összetétel:

  • esszenciális olajokkal

Használata:
A mellékelt útmutató szerint járjon el.

Fontos figyelmeztetések

Gyermekektől elzárva tartandó. Tűzveszélyes.
Teljes szöveg

Összetétel

Lakásillatosító fajtája
virágos, friss

Air Wick - varázslatos beltéri illatok, melyek minden helyiségben képesek egyedülálló hangulatot teremteni. Az Air Wick márka illatos története 1943-ban indult, amikor otthoni illattermékeit az Egyesült Államokban kínálni kezdte. Az elégedett ügyfelek nagy érdeklődésének köszönhetően az Air Wick illatok értékesítése kiterjedt Kanadára, Ausztráliára és Európára is. Jelenleg az Air Wick termékek a világ több mint 60 országában kaphatók.

Az egyedülálló Air Wick illatvilágot varázslatos illatgyertyák, aromadiffúzorok, légfrissítők, szobaillatosító sprayk és egyéb, különleges, hordozható légfrissítők kínálják. Az Air Wick illatok nagyon változatosak. A virág- és gyümölcsillatoktól egészen az ínyenc- vagy citrusillatokig terjednek. Választhat olyan illatot, amely trópusi vidékekre repíti, vagy ellenkezőleg, fokozza az otthon meghitt hangulatát. Az Air Wickkel biztos lehet abban, hogy otthona mindig szépen illatozó és vonzó lesz, tükrözve egyben az Ön személyiségét.