Air WickAroma Mist Calming Rose aroma diffúzor töltelék

Air Wick Aroma Mist Calming Rose aroma diffúzor töltelék
Air Wick Aroma Mist Calming Rose aroma diffúzor töltelék
Új
20 ml
2 390Ft

Raktáron | 11 950,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: ARW00192
1
Express One Hungary
szerda 2021. 12. 01.
Személyes átvétel
szerda 2021. 12. 01.

Az különállóan is megvásárolható Air Wick Aroma Mist Calming Rose utántöltővel minden helyiség illatát aktuális hangulata szerint változtathatja meg.

Tulajdonságok:

  • virágos illat
  • gyümölcsös illat
  • légies tiszta illat
  • ideális meditációhoz és a stressz enyhítésére
  • jókedvre derít és életörömöt áraszt

Használata:
Az utántöltőt a mellékelt útmutató szerint cserélje ki.

Fontos figyelmeztetések

LENYELÉS ESETÉN: Azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ/orvoshoz. Tartsa be a használati útmutató előírásait. Allergiás reakciót váltahat ki.
Teljes szöveg

Összetétel

Lakásillatosító fajtája
virágos, édes, gyümölcsös
Az aromadiffúzor típusa
elektromos

Air Wick - varázslatos beltéri illatok, melyek minden helyiségben képesek egyedülálló hangulatot teremteni. Az Air Wick márka illatos története 1943-ban indult, amikor otthoni illattermékeit az Egyesült Államokban kínálni kezdte. Az elégedett ügyfelek nagy érdeklődésének köszönhetően az Air Wick illatok értékesítése kiterjedt Kanadára, Ausztráliára és Európára is. Jelenleg az Air Wick termékek a világ több mint 60 országában kaphatók.

Az egyedülálló Air Wick illatvilágot varázslatos illatgyertyák, aromadiffúzorok, légfrissítők, szobaillatosító sprayk és egyéb, különleges, hordozható légfrissítők kínálják. Az Air Wick illatok nagyon változatosak. A virág- és gyümölcsillatoktól egészen az ínyenc- vagy citrusillatokig terjednek. Választhat olyan illatot, amely trópusi vidékekre repíti, vagy ellenkezőleg, fokozza az otthon meghitt hangulatát. Az Air Wickkel biztos lehet abban, hogy otthona mindig szépen illatozó és vonzó lesz, tükrözve egyben az Ön személyiségét.