Air Wick Aqua Mist Freesia & Jasmine

légfrissítő 345 ml

Air Wick Aqua Mist Freesia & Jasmine légfrissítő 345 ml
Air Wick Aqua Mist Freesia & Jasmine légfrissítő 345 ml
légfrissítő 345 ml

Kód: AWI2921 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Air Wick Aqua Mist Freesia & Jasmine
légfrissítő 345 ml

Air Wick Aqua Mist Freesia & Jasmine parfüm leírása

A helyiséget illatosító és kellemes atmoszférát teremtő Air Wick Aqua Mist Freesia & Jasmine légfrissítő semlegesíti a szagokat és azonnali segítséget nyújt a kellemetlen szagok ellen folytatott otthoni küzdelemben.

Tulajdonságok:

  • virágos illat

Használata:
Tartsa távol a gyermekektől és háziállatoktól. Amennyiben a termék töltete a bőrrel érintkezik, azonnal mossa le bő vízzel és szappannal. Szembe jutása esetén öblítse néhány percen keresztül bő vízzel a szemét.

Összetétel

Lakásillatosító tulajdonsága
virágos

Air Wick a márkáról

Air Wick - varázslatos beltéri illatok, melyek minden helyiségben képesek egyedülálló hangulatot teremteni. Az Air Wick márka illatos története 1943-ban indult, amikor otthoni illattermékeit az Egyesült Államokban kínálni kezdte. Az elégedett ügyfelek nagy érdeklődésének köszönhetően az Air Wick illatok értékesítése kiterjedt Kanadára, Ausztráliára és Európára is. Jelenleg az Air Wick termékek a világ több mint 60 országában kaphatók.

Az egyedülálló Air Wick illatvilágot varázslatos illatgyertyák, aromadiffúzorok, légfrissítők, szobaillatosító sprayk és egyéb, különleges, hordozható légfrissítők kínálják. Az Air Wick illatok nagyon változatosak. A virág- és gyümölcsillatoktól egészen az ínyenc- vagy citrusillatokig terjednek. Választhat olyan illatot, amely trópusi vidékekre repíti, vagy ellenkezőleg, fokozza az otthon meghitt hangulatát. Az Air Wickkel biztos lehet abban, hogy otthona mindig szépen illatozó és vonzó lesz, tükrözve egyben az Ön személyiségét.

Értékelés Air Wick Aqua Mist Freesia & Jasmine

Új értékelés hozzáadása

Ezt a terméket eddig senki nem értékelte, legyen Ön az első!