Etienne Aigner White Maneau de toilette uraknak

Etienne Aigner White Man eau de toilette uraknak
Etienne Aigner White Man eau de toilette uraknak
125 ml
11 160Ft

Kód: AIG0048 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon legalább 15 000 Ft értékben és válassza ki a tökéletes ajándékot a kosarában. Szeretnék ajándékot
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
hétfő 2020. 07. 13.
Személyes átvétel
már holnap szombat 2020. 07. 11.

Etienne Aigner White Man parfüm leírása
Összetétel

Az Aigner White Man Eau de Toilette egy karizmatikus és vonzó illat az igazi férfiak számára, amely mesterien ötvözi a friss és fűszeres illatesszenciákat.

  • intenzív virágos-fás illat
  • az elegáns férfi számára
  • mindennapi viseletre alkalmas

Az illat összetétele
Az eau de toilette friss bazsalikom fuvallatával indít, amelyet a kardamom és a borskoriander karakteres illata kísér. A fűszeres árnyalatokat hamarosan a lédús görögdinnye, az ibolya és a gyöngyvirág akkordjai váltják. Az illat alapja a moha, a vetiver, a borostyán és a tüzes pézsma különleges kombinációján nyugszik. Az összetevők kölcsönösen kiegészítik egymást és tökéletesen harmonikus egységet alkotnak.

Az illat története
A White Man férfiaknak készült eau de toilette-et az Etienne Aigner márka eleganciája és tisztasága ihlette, amely hosszú hagyományokra tekinthet vissza a divat világában. Az illatot Pierre Wargnye és Rosendo Mateu parfümmesterek készítették, az egymásba futó, egyszerű vonalakkal operáló üveg mögött Luis Blanco áll.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
kardamon, koriander, bazsalikom
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
gyöngyvirág, görögdinnye, ibolya
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
borostyán, pézsma, moha, vetiverfű
Az illat fajtája
virágos, fás

Etienne Aigner a márkáról

Aigner parfümök | Aigner egy újabb parfümmárka, mely teljesen más területen kezdett, mint a kozmetika és az összetéveszthetetlen illatok világa. Az Aigner márka megalapítója Etienne Aigner volt, aki 1965 - ben kezdett bele a professzionális és design - os bőrből készült termékek gyártásába, a kínálatában retikülök, pénztárcák, övek és más hasonló kiegészítők szerepelnek. Az első parfüm a 1975 - ben jelent meg a parfümpiacon, Etienne Aigner No.1 néven. A nagyon különleges és nem mindennapi összetevők összekombinálásának köszönhetően, új és nem hagyományos illatok egész sorozata került napvilágra, úgy a hölgyeknek, mint a férfiaknak.

Értékelés Etienne Aigner White Man