Etienne AignerEtienne Aigner Pour Femme Eau de Parfum hölgyeknek

5×
Etienne Aigner Etienne Aigner Pour Femme Eau de Parfum hölgyeknek
Etienne Aigner Etienne Aigner Pour Femme Eau de Parfum hölgyeknek
Spóroljon
15 390Ft

Spóroljon 19%
100 ml
12 390Ft

Raktáron | 12 390,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: AIG0015
1
Express One Hungary
szerda 2021. 12. 01.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 12. 02.

Modern, elegáns illat amely minden kifinomult hölgyet tökéletesen kiegészít! Az Etienne Aigner Pour Femme Eau de Parfum hölgyeknek elragadja érzékeit különleges orientális, és virágos illatkombinációjával. Kiemeli viselője természetes szépségét, extravagáns, mégis időtlen. Olyan nőknek készült akik saját stílusukat követik.

  • temperamentumos, energikus nőknek
  • mindennapos viseletre alkalmas illat
  • keleties, virágos illat

Illat összetétele
Az Etienne Aigner Pour Femme első tónusaiban a pikáns borsot, édeskés mandarint, és bergamottot érezhetjük ki. Mindezt a romantikus rózsa, frézia és a lédús sárgabarack egészít ki. Legtovább bőrén az érzéki pézsma illata marad meg a pacsulival és mandulával együtt. Természetesen a melengető borostyán, és virginiai cédrus sem hiányozhat.

Illat története
A minimalista flakonú Etienne Aigner Pour Femme Eau de Parfum hölgyeknek minden pillanatot különlegessé varázsol. Kiemeli személyiségét, természetes szépségét, és különleges, feltűnő illatba burkolja. Ideális társa lesz egész évben, főként nappali viseletre.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott, mandarin, bors
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
sárgabarack, frézia, rózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pézsma
Az illat fajtája
orientális, virágos
Aigner parfümök | Aigner egy újabb parfümmárka, mely teljesen más területen kezdett, mint a kozmetika és az összetéveszthetetlen illatok világa. Az Aigner márka megalapítója Etienne Aigner volt, aki 1965 - ben kezdett bele a professzionális és design - os bőrből készült termékek gyártásába, a kínálatában retikülök, pénztárcák, övek és más hasonló kiegészítők szerepelnek. Az első parfüm a 1975 - ben jelent meg a parfümpiacon, Etienne Aigner No.1 néven. A nagyon különleges és nem mindennapi összetevők összekombinálásának köszönhetően, új és nem hagyományos illatok egész sorozata került napvilágra, úgy a hölgyeknek, mint a férfiaknak.