Etienne AignerBlack for Man Eau de Toilette uraknak

Etienne Aigner Black for Man Eau de Toilette uraknak
Etienne Aigner Black for Man Eau de Toilette uraknak
Spóroljon
15 760Ft

Spóroljon 27%
125 ml
11 500Ft

Raktáron | 9 200,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: AIG0068
1
Express One Hungary
péntek 2021. 12. 03.
Személyes átvétel
péntek 2021. 12. 03.

Hagyja, hogy a férfi Etienne Aigner Black for Man Eau de Toilette Ön helyett is elárulja, hogy olyan férfi jelent meg a színen, aki mindent megkap, amire csak vágyik. A férfias érzékiséggel, vonzerővel és szenvedéllyel teli illat senkit sem hagyhat hidegen a környezetében.

  • bőrös illat
  • citrusos illat
  • azokon a férfiakon bontakozik ki a legjobban, akik mernek önmaguk lenni
  • különleges alkalmakra való illat

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott, narancs
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
fenyő, tölgy, menta
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
tonkabab, pézsma, bőr, styrax
Az illat fajtája
fűszeres
Aigner parfümök | Aigner egy újabb parfümmárka, mely teljesen más területen kezdett, mint a kozmetika és az összetéveszthetetlen illatok világa. Az Aigner márka megalapítója Etienne Aigner volt, aki 1965 - ben kezdett bele a professzionális és design - os bőrből készült termékek gyártásába, a kínálatában retikülök, pénztárcák, övek és más hasonló kiegészítők szerepelnek. Az első parfüm a 1975 - ben jelent meg a parfümpiacon, Etienne Aigner No.1 néven. A nagyon különleges és nem mindennapi összetevők összekombinálásának köszönhetően, új és nem hagyományos illatok egész sorozata került napvilágra, úgy a hölgyeknek, mint a férfiaknak.