Agent ProvocateurFatale Eau de Parfum hölgyeknek

1×
Agent Provocateur Fatale Eau de Parfum hölgyeknek
Agent Provocateur Fatale Eau de Parfum hölgyeknek
30 ml

Ez a termék jelenleg nem elérhető | Kód: APR1205

Soha többé ne hagyja elúszni a lehetőséget arra, hogy Ön legyen az est királynője. A női Agent Provocateur Fatale eau de parfum pár pillanat alatt egy olyan sziporkázó lény szerepébe varázsolja, akinek senki sem képes ellenállni.

  • virágos illat
  • keleties illat
  • édes illat
  • minden nő érzékiségét kiemeli
  • különleges alkalmakra való illat

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
mangó, rózsabors, feketeribizli
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
gardénia, orrisz gyökér, pacsuli
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
labdanum, csokoládé, orchidea, pézsma
Az illat fajtája
orientális, virágos
Agent Provocateur parfümök | Agent Provocateur egy újkori márkának tekinthető, mely fő tevékenysége az alsóneműk forgalmazása. Ez a gyár Joseph Corre kezei közül került ki, aki 1994 - ben alapította meg. Az Agent Provocateur márka fejlődése nagyon különleges és specifikus irányban halad. Az egyes modellek sikerének hála, elkészültek a márka parfümjei is, melyek egy bizonyos fokig kötődnek az alsóneműk kollekcióival. Agent Provocateur esetében kijelenthető, hogy minden megjelent darab eredeti. A nagyon különleges és kellemes illatok jellegzetes és különböző illattónusokkal térnek el egymástól. Az Agent Provocateur által alkotott parfümök és kozmetikai készítmények 2000 - től vannak a piacon.