Adrienne Vittadini Glamour eau de parfum nőknek

 • Adrienne Vittadini Glamour eau de parfum nőknek
 • Adrienne Vittadini Glamour eau de parfum nőknek 1
 • Adrienne Vittadini Glamour eau de parfum nőknek 2
 • Adrienne Vittadini Glamour eau de parfum nőknek 3
 • Adrienne Vittadini Glamour eau de parfum nőknek 4
   více

  Adrienne Vittadini Glamour változatok

  • Adrienne Vittadini Glamour eau de parfum nőknek 90 ml eau de parfum nőknek 90 ml  

   Ez a termék jelenleg nem elérhető.

   Kód: ADV0918

  Fel

  A Adrienne Vittadini márkáról

  Értékelés

  Az üveg kinézete

  Illat intenzitás

  Intenzitás

  A teljes hatás

  Adrienne Vittadini parfümök | Adrienne Vittadini – a nem erőltetett elegancia illata. Az  Adrienne Vittadini egy elismert divat márka, mely a modern kifinomultság és a nem erőltetett elegancia megtestesítője. Leginkább az élénk színű kötött ruhák hozták el a sikert számára, melyek a magabiztos és szellemes hölgyeknek készültek. A márka esztétikáját az eredeti kiegészítők és az illat kollekciók adják meg. Az Adrienne Vittadini márkát (nevét is kölcsönözte neki) 1979 -ben alapította a magyar származású amerikai tervező. Adrienne ismét felfedezte a kötött ruhákat, és képes volt modern, érzéki és nagyon nőies ruha kollekciókat alkotni. A munkáját az utazásai, a művészet és a popkultúra ihlette, melyet a mai napig észrevehetünk az alkotásain. Ruhák, poggyászok, szemüvegek és parfümök mind-mind az alapító, Adrienne Vittadini időntúli üzenete, lerí róluk a művészet és a színek iránti érzéke, a nők vágya a kényelem és a szabad mozgás után. Adrienne Vittadini 1994 -ben egyesült Elizabeth Arden -nal, és megjelentette első parfümjét, egy virágos illatot, melyet Adrienne Vittadini kezdőbetűivel neveztek el. Az Adrienne Vittadini parfümök tervezésénél közreműködött Annie Buzantian tervező, valamint a Firmenich társaság.„Amennyiben a design valóban elegáns, klasszikus és tiszta, akkor örökké az marad.” (Adrienne Vittadini)

  Fel

  Értékelés Adrienne Vittadini Glamour

  • 2017. április 24., hétfő
   Kármen

   Ismeretlenül rendeltem, csak annyit tudtam, hogy gyümölcsös-virágos. Nagyon kellemes, tartós parfüm, nem édes kategória. Orchidea, fa, lime, eper, gyömbér, zöld levelek és bors érződik rajta.

  Mit gondol Ön a Adrienne Vittadini Glamour termékről?

  A csillaggal jelölt mezők * kitöltése kötelező.


  Értékelés *

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "  Az elküldéssel hozzájárulását adja ahhoz, hogy a Notino s.r.o. /Kft./, az Ön személyes adatait termékértékelés feldolgozása és megjelenítése céljából feldolgozza. Az Ön által adott engedélyt bármikor jogában áll visszavonni. A további információkat a Személyes adatok kezelésére vonatkozó irányelvek tartalmazzák.​

  Menu