Acqua di Parma Colonia Colonia Intensa, stift dezodor férfiaknak 75 ml | notino.hu

Acqua di Parma Colonia Colonia Intensa

stift dezodor férfiaknak 75 ml

Acqua di Parma Colonia Colonia Intensa stift dezodor férfiaknak 75 ml
Acqua di Parma Colonia Colonia Intensa stift dezodor férfiaknak 75 ml
Acqua di Parma Colonia Colonia Intensa stift dezodor férfiaknak 75 ml
11 500HUF
Kedvezmény 14%
stift dezodor férfiaknak 75 ml
9 890HUF

Kód: ADP0563 | Több mint 5 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
már ma
Személyes átvétel
már ma

Acqua di Parma Colonia Colonia Intensa parfüm leírása

A minőségi Acqua di Parma Colonia Colonia Intensa parfümös deo stick nagyszerűen egészíti ki az azonos kollekcióba tartozó illatokat. A szilárd izzadásgátló hatékonyan gátolja meg a kellemetlen izzadást, ápolja, és hosszú órákra illatosítja a hónalj érzékeny bőrét.

Összetétel:

  • alkoholmentes

Acqua di Parma a márkáról

Az Acqua di Parma márka 1916-ban, Parma óvárosának központjában jött létre. Ez abban az időben egyben Giuseppe Verdi és Stendhal arisztokratikus kultúrközpontja is volt. Itt, egy kicsiny parfüm-manufaktúrában egy képzett parfümmester váratlanul modern ráérzéssel alkotott meg egy könnyű és friss illatú kölnit, mely jelentősen eltért az akkori erős, szinte agresszív illatoktól. E kifinomult alkímiának köszönhetően a kölni azonnal sikert aratott, s a 30-as és 50-es évek között a legkedveltebb illat lett.
A 60-as évek elején fordulat állt be, és a piacot más, konkurálni igyekvő gyártók legkülönbözőbb illatai árasztották el. Az Acqua di Parma úgy döntött, hogy folytatja a gyártást, és prezentációját a nagy hagyományra, valamint arra alapozta, hogy Acqua di Parma parfümöket csakis igazi szakértők alkotnak. Ez a kölni történelmileg egy zárt társaság már-már kultuszává vált.

Menu