Acqua di Parma Colonia Colonia Intensakölnivíz uraknak

1×
Acqua di Parma Colonia Colonia Intensa kölnivíz uraknak
Acqua di Parma Colonia Colonia Intensa kölnivíz uraknak
Ingyenes kiszállítás
38700Ft

Spóroljon 13%
100 ml
33600Ft

Kód: ADP0523 | Raktáron
1

Kosárba téve

Acqua di Parma Colonia Colonia Intensa kölnivíz uraknak
| 1 db | 33600Ft
Express One (Transoflex)
már holnap szerda 2019. 10. 16.
Személyes átvétel
már holnap szerda 2019. 10. 16.
  • parfüm leírása
  • a márkáról
  • Értékelés

Acqua di Parma Colonia Colonia Intensa parfüm leírása
Összetétel

A Acqua di Parma Colonia Colonia Intensa parfüm egy olyan nem mindennapi, tökéletes modern illat, amely Önnek egy összetéveszthetetlen karizmát kölcsönöz, és támogatja céljai megvalósításában.

  • citrus illat
  • modern magabiztos férfinak
  • egész napos viseletre

Összetétel

Fej
bergamott, citrusok, gyömbér, kardamon
Szív
cédrus, fa, keserűnarancs, mirtusz
Alap
benzoin, bőr, pacsuli, pézsma
Az illat fajtája
fás

Acqua di Parma a márkáról

Minőség, elegancia, kreativitás és előkelőség – ezek azok az értékek, melyek már több mint 100 éve az Acqua di Parma parfümök elválaszthatatlan kísérői.

Az Acqua di Parma előkelő niche parfümmárka 1916-ban Parmában, az ősi olasz város központjában született. Itt, egy kis parfümkészítő manufaktúrában, a kézműves szakma mesterei olyan modern, könnyű és üde illatot alkottak, amely meglehetősen különbözött az akkori idők német eredetű, erős és intenzív Eau de Cologne illatoktól. Az első olasz Eau de Cologne, melynek összetétele a mai napig semmit sem változott, kizárólag természetes alapanyagokat tartalmazott.

Az Acqua di Parma Colonia kölnivíz a múltszázad 30-as éveinek szimbólumává vált. A márkára jellemző, jelenleg is változatlan formájú art deco stílusú üvegcse is abban az időben nyerte el ikonikus megjelenését. Nemzetközi sikerre a 20. század 2. felében tett szert, amikor az Acqua di Palma az elegáns parfümházak keresett termékévé és a magasabb társadalmi körökben szó szerint kultusszá vált.

Ezt a luxusstátuszát a márka, melynek portfóliójában manapság egész sor női és férfi parfüm található, mindmáig megőrizte. Próbálja ki ön is a női Acqua di Parma Profumo vagy az Acqua di Parma Colonia Oud férfi illatot, és ismerje meg a minőségi alapanyagok, az olasz termékek és a híres kézműves munka értékét.

Értékelés Acqua di Parma Colonia Colonia Intensa

5.0
1
Tulajdonságok szerinti értékelés megjelenítése
üvegcse kinézete
illat tartóssága
intenzitás
összbenyomás