Acqua di Parma Colonia Colonia Essenzakölnivíz uraknak

1×
Acqua di Parma Colonia Colonia Essenza kölnivíz uraknak
Acqua di Parma Colonia Colonia Essenza kölnivíz uraknak
Ingyenes kiszállítás
53 700Ft

Spóroljon 19%
180 ml
43 300Ft

Kód: ADP0544 | Raktáron
1

Kosárba téve

Acqua di Parma Colonia Colonia Essenza kölnivíz uraknak
| 1 db | 43 300Ft
Express One (Transoflex)
már holnap kedd 2019. 09. 17.
Személyes átvétel
már holnap kedd 2019. 09. 17.

Acqua di Parma Colonia Colonia Essenza parfüm leírása

A Acqua di Parma Colonia Colonia Essenza parfüm Önt egy kifinomult, elegáns fátyolba burkolja, személyiségének nélkülözhetetlen részévé válik.

  • citrus illat
  • modern úriembernek
  • nappali viseletre, főleg meleg időjáráshoz

Összetétel

összetétel
bergamott, borostyán, gyöngyvirág, jázmin, keserűnarancs, mandarin, narancs, pacsuli, petitgrain, pézsma, rozmaring, rózsa, szegfűszeg, vetiverfű, zsálya
Az illat fajtája
aromás, citrusos

Acqua di Parma a márkáról

Minőség, elegancia, kreativitás és előkelőség – ezek azok az értékek, melyek már több mint 100 éve az Acqua di Parma parfümök elválaszthatatlan kísérői.

Az Acqua di Parma előkelő niche parfümmárka 1916-ban Parmában, az ősi olasz város központjában született. Itt, egy kis parfümkészítő manufaktúrában, a kézműves szakma mesterei olyan modern, könnyű és üde illatot alkottak, amely meglehetősen különbözött az akkori idők német eredetű, erős és intenzív Eau de Cologne illatoktól. Az első olasz Eau de Cologne, melynek összetétele a mai napig semmit sem változott, kizárólag természetes alapanyagokat tartalmazott.

Az Acqua di Parma Colonia kölnivíz a múltszázad 30-as éveinek szimbólumává vált. A márkára jellemző, jelenleg is változatlan formájú art deco stílusú üvegcse is abban az időben nyerte el ikonikus megjelenését. Nemzetközi sikerre a 20. század 2. felében tett szert, amikor az Acqua di Palma az elegáns parfümházak keresett termékévé és a magasabb társadalmi körökben szó szerint kultusszá vált.

Ezt a luxusstátuszát a márka, melynek portfóliójában manapság egész sor női és férfi parfüm található, mindmáig megőrizte. Próbálja ki ön is a női Acqua di Parma Profumo vagy az Acqua di Parma Colonia Oud férfi illatot, és ismerje meg a minőségi alapanyagok, az olasz termékek és a híres kézműves munka értékét.

Értékelés Acqua di Parma Colonia Colonia Essenza

5.0
1
üvegcse kinézete
illat tartóssága
intenzitás
összbenyomás