Acqua di Parma Colonia Colonia Ebanokölnivíz uraknak

Acqua di Parma Colonia Colonia Ebano kölnivíz uraknak
Acqua di Parma Colonia Colonia Ebano kölnivíz uraknak
65100Ft

Spóroljon 45%
100 ml
35800Ft

Kód: ADP0869 | 4 db a raktáron
1

Kosárba téve

Acqua di Parma Colonia Colonia Ebano kölnivíz uraknak
| 1 db | 35800Ft
Express One (Transoflex)
már holnap szerda 2019. 10. 16.
Személyes átvétel
már holnap szerda 2019. 10. 16.
  • parfüm leírása
  • a márkáról
  • Értékelés

Acqua di Parma Colonia Colonia Ebano parfüm leírása
Összetétel

A kivételes összetételű Acqua di Parma Colonia Colonia Ebano parfüm azok számára készült, akik nagyra értékelik a kiváló minőségű alapanyagokat és a szokatlan összetételű illatokat.

  • fás aromás illat
  • individualista férfinak
  • egész napos viseletre

Összetétel

Fej
bergamott, fekete paprika, mazsola, petitgrain
Szív
ébenfa, méz
Alap
pacsuli, vetiverfű
Az illat fajtája
fás

Acqua di Parma a márkáról

Minőség, elegancia, kreativitás és előkelőség – ezek azok az értékek, melyek már több mint 100 éve az Acqua di Parma parfümök elválaszthatatlan kísérői.

Az Acqua di Parma előkelő niche parfümmárka 1916-ban Parmában, az ősi olasz város központjában született. Itt, egy kis parfümkészítő manufaktúrában, a kézműves szakma mesterei olyan modern, könnyű és üde illatot alkottak, amely meglehetősen különbözött az akkori idők német eredetű, erős és intenzív Eau de Cologne illatoktól. Az első olasz Eau de Cologne, melynek összetétele a mai napig semmit sem változott, kizárólag természetes alapanyagokat tartalmazott.

Az Acqua di Parma Colonia kölnivíz a múltszázad 30-as éveinek szimbólumává vált. A márkára jellemző, jelenleg is változatlan formájú art deco stílusú üvegcse is abban az időben nyerte el ikonikus megjelenését. Nemzetközi sikerre a 20. század 2. felében tett szert, amikor az Acqua di Palma az elegáns parfümházak keresett termékévé és a magasabb társadalmi körökben szó szerint kultusszá vált.

Ezt a luxusstátuszát a márka, melynek portfóliójában manapság egész sor női és férfi parfüm található, mindmáig megőrizte. Próbálja ki ön is a női Acqua di Parma Profumo vagy az Acqua di Parma Colonia Oud férfi illatot, és ismerje meg a minőségi alapanyagok, az olasz termékek és a híres kézműves munka értékét.

Értékelés Acqua di Parma Colonia Colonia Ebano

Ezt a terméket eddig senki nem értékelte, legyen Ön az első!