Acqua di Parma Ambra

kölnivíz uraknak 100 ml

Acqua di Parma Ambra kölnivíz uraknak 100 ml
Acqua di Parma Ambra kölnivíz uraknak 100 ml
65 100Ft

Spóroljon 25%
100 ml
48 800Ft

Kód: ADP0805 | Több mint 5 db a raktáron
1
Express One (Transoflex)
szerda 2019. 08. 21.
Személyes átvétel
szerda 2019. 08. 21.
Acqua di Parma Ambra
100 ml | 48 800Ft

Acqua di Parma Ambra parfüm leírása

Az egyedülálló Acqua di Parma Colonia Colonia Ambra parfüm a luxus és az előkelőség megtestesítője. Kényeztesse magát ezzel az illattal, amely által bármely társaságban tökéletesen egyedi lesz!

  • bőrös illat
  • aromás illat
  • friss illat
  • elegáns férfinak
  • esti és különleges alkalmakra való viselet

Összetétel

összetétel
ámbra, pézsma, tengeri tónusok
Az illat fajtája
orientális

Acqua di Parma a márkáról

Minőség, elegancia, kreativitás és előkelőség – ezek azok az értékek, melyek már több mint 100 éve az Acqua di Parma parfümök elválaszthatatlan kísérői.

Az Acqua di Parma előkelő niche parfümmárka 1916-ban Parmában, az ősi olasz város központjában született. Itt, egy kis parfümkészítő manufaktúrában, a kézműves szakma mesterei olyan modern, könnyű és üde illatot alkottak, amely meglehetősen különbözött az akkori idők német eredetű, erős és intenzív Eau de Cologne illatoktól. Az első olasz Eau de Cologne, melynek összetétele a mai napig semmit sem változott, kizárólag természetes alapanyagokat tartalmazott.

Az Acqua di Parma Colonia kölnivíz a múltszázad 30-as éveinek szimbólumává vált. A márkára jellemző, jelenleg is változatlan formájú art deco stílusú üvegcse is abban az időben nyerte el ikonikus megjelenését. Nemzetközi sikerre a 20. század 2. felében tett szert, amikor az Acqua di Palma az elegáns parfümházak keresett termékévé és a magasabb társadalmi körökben szó szerint kultusszá vált.

Ezt a luxusstátuszát a márka, melynek portfóliójában manapság egész sor női és férfi parfüm található, mindmáig megőrizte. Próbálja ki ön is a női Acqua di Parma Profumo vagy az Acqua di Parma Colonia Oud férfi illatot, és ismerje meg a minőségi alapanyagok, az olasz termékek és a híres kézműves munka értékét.

Értékelés Acqua di Parma Ambra

Új értékelés hozzáadása

Ezt a terméket eddig senki nem értékelte, legyen Ön az első!