Acqua di Parma Colonia Assolutakölnivíz unisex

Acqua di Parma Colonia Assoluta kölnivíz unisex
Acqua di Parma Colonia Assoluta kölnivíz unisex
Ingyenes kiszállítás
38700Ft

Spóroljon 19%
100 ml
31200Ft

Speciális akciós termékek elrejtése
Kód: ADP0552 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
szerda 2020. 01. 22.
Személyes átvétel
szerda 2020. 01. 22.
  • parfüm leírása
  • a márkáról
  • Értékelés

Acqua di Parma Colonia Assoluta parfüm leírása
Összetétel

  • fás aromás illat
  • individualista nőnek
  • individualista férfinak
  • nappali viseletre, főleg meleg időjáráshoz

Összetétel

Fej
narancs, bergamott, vasfű
Szív
cédrus, kardamon, paprika, ylang-ylang, jázmin, vetiverfű
Alap
pacsuli, pézsma, gyanta
Az illat fajtája
aromás, fűszeres

Acqua di Parma a márkáról

Minőség, elegancia, kreativitás és előkelőség – ezek azok az értékek, melyek már több mint 100 éve az Acqua di Parma parfümök elválaszthatatlan kísérői.

Az Acqua di Parma előkelő niche parfümmárka 1916-ban Parmában, az ősi olasz város központjában született. Itt, egy kis parfümkészítő manufaktúrában, a kézműves szakma mesterei olyan modern, könnyű és üde illatot alkottak, amely meglehetősen különbözött az akkori idők német eredetű, erős és intenzív Eau de Cologne illatoktól. Az első olasz Eau de Cologne, melynek összetétele a mai napig semmit sem változott, kizárólag természetes alapanyagokat tartalmazott.

Az Acqua di Parma Colonia kölnivíz a múltszázad 30-as éveinek szimbólumává vált. A márkára jellemző, jelenleg is változatlan formájú art deco stílusú üvegcse is abban az időben nyerte el ikonikus megjelenését. Nemzetközi sikerre a 20. század 2. felében tett szert, amikor az Acqua di Palma az elegáns parfümházak keresett termékévé és a magasabb társadalmi körökben szó szerint kultusszá vált.

Ezt a luxusstátuszát a márka, melynek portfóliójában manapság egész sor női és férfi parfüm található, mindmáig megőrizte. Próbálja ki ön is a női Acqua di Parma Profumo vagy az Acqua di Parma Colonia Oud férfi illatot, és ismerje meg a minőségi alapanyagok, az olasz termékek és a híres kézműves munka értékét.

Értékelés Acqua di Parma Colonia Assoluta