Acqua di Parma Collezione Barbiere

borotválkozási olaj uraknak 30 ml

Acqua di Parma Collezione Barbiere borotválkozási olaj uraknak 30 ml
Acqua di Parma Collezione Barbiere borotválkozási olaj uraknak 30 ml
borotválkozási olaj uraknak 30 ml
14 920Ft

Kód: ADP0645 | Több mint 5 db a raktáron
1
Express One (Transoflex)
már holnap szerda 2019. 07. 24.
Személyes átvétel
már holnap szerda 2019. 07. 24.
Acqua di Parma Collezione Barbiere
borotválkozási olaj uraknak 30 ml | 14 920Ft

Acqua di Parma Collezione Barbiere parfüm leírása

A minőségi Acqua di Parma Collezione Barbiere férfi borotválkozó olaj remekül egészíti ki az azonos sorozatba tartozó illatokat és luxus élménnyé teszi a mindennapi borotválkozást. Az olaj tökéletesen lágyítja az arcszőrzetet, ezáltal pontos borotválkozást tesz lehetővé. Borotválkozás után az arcbőre selymes és táplált lesz, és nyoma sem lesz rajta kellemetlen irritációnak.

Acqua di Parma a márkáról

Minőség, elegancia, kreativitás és előkelőség – ezek azok az értékek, melyek már több mint 100 éve az Acqua di Parma parfümök elválaszthatatlan kísérői.

Az Acqua di Parma előkelő niche parfümmárka 1916-ban Parmában, az ősi olasz város központjában született. Itt, egy kis parfümkészítő manufaktúrában, a kézműves szakma mesterei olyan modern, könnyű és üde illatot alkottak, amely meglehetősen különbözött az akkori idők német eredetű, erős és intenzív Eau de Cologne illatoktól. Az első olasz Eau de Cologne, melynek összetétele a mai napig semmit sem változott, kizárólag természetes alapanyagokat tartalmazott.

Az Acqua di Parma Colonia kölnivíz a múltszázad 30-as éveinek szimbólumává vált. A márkára jellemző, jelenleg is változatlan formájú art deco stílusú üvegcse is abban az időben nyerte el ikonikus megjelenését. Nemzetközi sikerre a 20. század 2. felében tett szert, amikor az Acqua di Palma az elegáns parfümházak keresett termékévé és a magasabb társadalmi körökben szó szerint kultusszá vált.

Ezt a luxusstátuszát a márka, melynek portfóliójában manapság egész sor női és férfi parfüm található, mindmáig megőrizte. Próbálja ki ön is a női Acqua di Parma Profumo vagy az Acqua di Parma Colonia Oud férfi illatot, és ismerje meg a minőségi alapanyagok, az olasz termékek és a híres kézműves munka értékét.

Értékelés Acqua di Parma Collezione Barbiere

Új értékelés hozzáadása

Ezt a terméket eddig senki nem értékelte, legyen Ön az első!