Acqua di Parma Collezione Barbierearcpeeling

Acqua di Parma Collezione Barbiere arcpeeling
Acqua di Parma Collezione Barbiere arcpeeling
uraknak 150 ml

Kód: ADP01258 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
  • parfüm leírása
  • a márkáról
  • Értékelés

Acqua di Parma Collezione Barbiere parfüm leírása
Összetétel

A kiváló minőségű Acqua di Parma Collezione Barbiere arcradír tökéletesen eltávolítja az elhalt hámsejteket és a kollekció parfümjével illatosított arcbőrt hagy maga után.

Tulajdonságok:

  • eltávolítja az elhalt hámsejteket
  • kisimítja és finomítja az arcbőrt
  • speciálisan a férfi arcbőr szükségleteire kifejlesztett készítmény
  • eltávolítja a mitesszereket és a felesleges faggyút

Használata:
Vigye fel a nedves arcára, gyengéden masszírozza be és ezután gondosan öblítse le vízzel. Kerülje ki a szem környékét.

Összetétel

Arcbőrtípus
minden bőrtípusra

Acqua di Parma a márkáról

Minőség, elegancia, kreativitás és előkelőség – ezek azok az értékek, melyek már több mint 100 éve az Acqua di Parma parfümök elválaszthatatlan kísérői.

Az Acqua di Parma előkelő niche parfümmárka 1916-ban Parmában, az ősi olasz város központjában született. Itt, egy kis parfümkészítő manufaktúrában, a kézműves szakma mesterei olyan modern, könnyű és üde illatot alkottak, amely meglehetősen különbözött az akkori idők német eredetű, erős és intenzív Eau de Cologne illatoktól. Az első olasz Eau de Cologne, melynek összetétele a mai napig semmit sem változott, kizárólag természetes alapanyagokat tartalmazott.

Az Acqua di Parma Colonia kölnivíz a múltszázad 30-as éveinek szimbólumává vált. A márkára jellemző, jelenleg is változatlan formájú art deco stílusú üvegcse is abban az időben nyerte el ikonikus megjelenését. Nemzetközi sikerre a 20. század 2. felében tett szert, amikor az Acqua di Palma az elegáns parfümházak keresett termékévé és a magasabb társadalmi körökben szó szerint kultusszá vált.

Ezt a luxusstátuszát a márka, melynek portfóliójában manapság egész sor női és férfi parfüm található, mindmáig megőrizte. Próbálja ki ön is a női Acqua di Parma Profumo vagy az Acqua di Parma Colonia Oud férfi illatot, és ismerje meg a minőségi alapanyagok, az olasz termékek és a híres kézműves munka értékét.

Értékelés Acqua di Parma Collezione Barbiere

Ezt a terméket eddig senki nem értékelte, legyen Ön az első!