Abercrombie & Fitch First Instinct Sheereau de parfum hölgyeknek

Abercrombie & Fitch First Instinct Sheer eau de parfum hölgyeknek
Abercrombie & Fitch First Instinct Sheer eau de parfum hölgyeknek
50 ml
11 190Ft

Kód: ABE01788 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon legalább 15 000 Ft értékben és válassza ki a tökéletes ajándékot a kosarában. Szeretnék ajándékot
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 07. 14.
Személyes átvétel
kedd 2020. 07. 14.

Abercrombie & Fitch First Instinct Sheer parfüm leírása
Összetétel

Abban az esetben, ha nem fél követni az érzéseit, és a szenvedélyesség nem ismeretlen az ön számára, akkor az Abercrombie & Fitch First Instinct Sheer női Eau de Toilette önnek lett teremtve. Mindennapi kiegészítőjévé válik és segít önnek abban, hogy könnyedén áttáncoljon az életen. Szeressen bele a bergamott, rózsabors, gyöngyvirág és a narancsvirág üde kombinációjába.

  • virágos illat
  • minden szenvedélyes nő számára
  • mindennapi viseletre alkalmas

Az illat összetétele
Fejét mindjárt az elején elcsavarják a bergamott, az érdes rózsabors és az üde hegyi szellő tónusai. Később egyre erősebben vonzza majd bódító bűvkörébe a hibiszkusz, gyöngyvirág és a narancsvirág rendkívüli kombinációjának élménye. A fináléban az ámbra mohás illata és a zöld muszk tónusai annak a megerősítésére szolgálnak, hogy ez az illatot önre szabták.

Az illat története
Ez a női Eau de Toilette a Celine és Barel Jean-Marc Chaillan parfümőr-duótól származik. Az Abercrombie & Fitch First Instinct Sheer illata 2019 óta szerez örömöt a hölgyeknek szerte a világon.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott, hegyi szellő, rózsabors
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
gyöngyvirág, hibiszkusz, narancsfa virág
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
fás tónusok, borostyán, pézsma
Az illat fajtája
virágos

Abercrombie & Fitch a márkáról

Abercrombie & Fitch parfümök | Az Abercrombie & Fitch az a márka, amelynek valóban hosszú a története. A divat számos válfaját gyártó cég 1982-ben alakult, és az igazi állócsillagok közé tartozik. Bár főleg a sportosan lezser stílust kedvelő fiatalok öltözködését veszi célba, manapság már ennél sokkal többet kínál.
Az Abercrombie & Fitch parfümök nem olyan ismertek, mint más márkák parfümjei, de így még nagyobb meglepetést tudnak okozni összetételükkel, amely főleg a korban vagy lélekben fiataloknak szól.
Az Abercrombie & Fitch illatokban az a különleges, hogy karakterük nem azonnal az alkalmazás után nyilvánul meg. Az illatokat hagyni kell kitárulkozni, mert egyedülálló varázsukat ezt követően kínálják fel.

Értékelés Abercrombie & Fitch First Instinct Sheer