Abercrombie & Fitch First Instinct Extremeeau de parfum uraknak

Abercrombie & Fitch First Instinct Extreme eau de parfum uraknak
Abercrombie & Fitch First Instinct Extreme eau de parfum uraknak
100 ml
14 070Ft

Kód: ABE01424 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
péntek 2020. 06. 05.
Személyes átvétel
péntek 2020. 06. 05.

Abercrombie & Fitch First Instinct Extreme parfüm leírása
Összetétel

Az Abercrombie & Fitch First Instict Extreme férfi Eau de Parfum új élményeket, izgalmakat és kalandokat hoz az életébe, és minden helyzetben ellenállhatatlan társa lesz.

  • fás és keleties illat
  • magabiztos kalandoroknak
  • nappali és esti alkalmi viseletként is megfelelő

Az illat összetétele
Az Abercrombie & Fitch First Instict Extreme illata a kiwano édes-savanyú aromájával kombinált gin tonic sziporkázó jegyeivel bontakozik ki. A citrusoknak köszönhető frissesség az Eau de Parfum szívében is megjelenik, ahol azt szecsuáni borssal fűszerezett, finom ibolyalevelek egészítik ki. Mindez egy csipetnyi izgalmat és élt ad a kompozíciónak, mely azonban az ámbrás akkordoknak, csábító pézsmának és meleg irhás bőrnek köszönhetően hamar szertefoszlik, és lággyá válik.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
kiwano, Gin & Tonic
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
szecsuáni bors, citrusok, lila levél
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
borostyán, pézsma, velúr
Az illat fajtája
orientális, fás

Abercrombie & Fitch a márkáról

Abercrombie & Fitch parfümök | Az Abercrombie & Fitch az a márka, amelynek valóban hosszú a története. A divat számos válfaját gyártó cég 1982-ben alakult, és az igazi állócsillagok közé tartozik. Bár főleg a sportosan lezser stílust kedvelő fiatalok öltözködését veszi célba, manapság már ennél sokkal többet kínál.
Az Abercrombie & Fitch parfümök nem olyan ismertek, mint más márkák parfümjei, de így még nagyobb meglepetést tudnak okozni összetételükkel, amely főleg a korban vagy lélekben fiataloknak szól.
Az Abercrombie & Fitch illatokban az a különleges, hogy karakterük nem azonnal az alkalmazás után nyilvánul meg. Az illatokat hagyni kell kitárulkozni, mert egyedülálló varázsukat ezt követően kínálják fel.

Értékelés Abercrombie & Fitch First Instinct Extreme