Abercrombie & Fitch First Instinct Eau de Parfum hölgyeknek

7×
Abercrombie & Fitch First Instinct Eau de Parfum hölgyeknek
Abercrombie & Fitch First Instinct Eau de Parfum hölgyeknek
Akció
Spóroljon
26 600Ft

Spóroljon 60%
100 ml
10 500Ft

10 500,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: ABE0583 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 08. 03.
Személyes átvétel
kedd 2021. 08. 03.

Leírás Abercrombie & Fitch First Instinct
Összetétel

Az Abercrombie & Fitch First Instinct Eau de Parfum függőséget okozó és csábító illat azoknak a hölgyeknek, akik nem félnek az ösztöneiknek engedelmeskedni.

  • virágosan édes, keleties színezetű illat
  • elsősorban tavaszi és nyári, hétköznapi viseletre való
  • 2017-ben került bemutatásra

Az illat összetétele
Az Eau de Parfum illatkompozíciója az édes és friss, az érzéki és a pajkos összetevők kiegyensúlyozott elegye. A fejillatban a grapefruit és a maracuja tökéletesen illik a virágba borult fehér magnóliához. A szívillat a bűbájos narancsvirág és a bársonyos orchidea bódító esszenciáját rejti. A First Instinct alapillatát a játékosan édes tonkabab alkotja, amelyet ámbrás akkord tesz teljessé.

Teljes összetevőlista

SD ALCOHOL 40-B (ALCOHOL DENAT.), WATER/EAU (AQUA), FRAGRANCE/PARFUM, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, EXT. VIOLET 2 (CI 60730), RED 4 (CI 14700), RED 33 (CI 17200). , CETTE LISTE D'INGR&EACUTE,DIENTS PEUT FAIRE L'OBJET DE MODIFICATIONS, VEUILLEZ CONSULTER L'EMBALLAGE DU PRODUIT ACHET&EACUTE,. A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán.
Teljes szöveg

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
magnólia, golgotavirág, grapefruit
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
narancsfa virág, orchidea
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
borostyán, tonkabab
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Abercrombie & Fitch a márkáról

Abercrombie & Fitch parfümök | Az Abercrombie & Fitch az a márka, amelynek valóban hosszú a története. A divat számos válfaját gyártó cég 1982-ben alakult, és az igazi állócsillagok közé tartozik. Bár főleg a sportosan lezser stílust kedvelő fiatalok öltözködését veszi célba, manapság már ennél sokkal többet kínál.
Az Abercrombie & Fitch parfümök nem olyan ismertek, mint más márkák parfümjei, de így még nagyobb meglepetést tudnak okozni összetételükkel, amely főleg a korban vagy lélekben fiataloknak szól.
Az Abercrombie & Fitch illatokban az a különleges, hogy karakterük nem azonnal az alkalmazás után nyilvánul meg. Az illatokat hagyni kell kitárulkozni, mert egyedülálló varázsukat ezt követően kínálják fel.

Értékelés Abercrombie & Fitch First Instinct7