Abercrombie & Fitch First Instincteau de parfum hölgyeknek

7×
Abercrombie & Fitch First Instinct eau de parfum hölgyeknek
Abercrombie & Fitch First Instinct eau de parfum hölgyeknek
Spóroljon
26 600Ft

Spóroljon 52%
100 ml
12 730Ft

Kód: ABE0583 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
A kosarában írja be a 10notino kódot és 10% kedvezményben részesül a teljes kínálatra! A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
már holnap szerda 2020. 10. 21.
Személyes átvétel
már holnap szerda 2020. 10. 21.

Abercrombie & Fitch First Instinct parfüm leírása
Összetétel

Az Abercrombie & Fitch First Instinct Eau de Parfum függőséget okozó és csábító illat azoknak a hölgyeknek, akik nem félnek az ösztöneiknek engedelmeskedni.

  • virágosan édes, keleties színezetű illat
  • elsősorban tavaszi és nyári, hétköznapi viseletre való
  • 2017-ben került bemutatásra

Az illat összetétele
Az Eau de Parfum illatkompozíciója az édes és friss, az érzéki és a pajkos összetevők kiegyensúlyozott elegye. A fejillatban a grapefruit és a maracuja tökéletesen illik a virágba borult fehér magnóliához. A szívillat a bűbájos narancsvirág és a bársonyos orchidea bódító esszenciáját rejti. A First Instinct alapillatát a játékosan édes tonkabab alkotja, amelyet ámbrás akkord tesz teljessé.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
magnólia, grapefruit, golgotavirág
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
orchidea, narancsfa virág
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
borostyán, tonkabab
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Abercrombie & Fitch a márkáról

p>Abercrombie & Fitch parfümök | Az Abercrombie & Fitch az a márka, amelynek valóban hosszú a története. A divat számos válfaját gyártó cég 1982-ben alakult, és az igazi állócsillagok közé tartozik. Bár főleg a sportosan lezser stílust kedvelő fiatalok öltözködését veszi célba, manapság már ennél sokkal többet kínál.
Az Abercrombie & Fitch parfümök nem olyan ismertek, mint más márkák parfümjei, de így még nagyobb meglepetést tudnak okozni összetételükkel, amely főleg a korban vagy lélekben fiataloknak szól.
Az Abercrombie & Fitch illatokban az a különleges, hogy karakterük nem azonnal az alkalmazás után nyilvánul meg. Az illatokat hagyni kell kitárulkozni, mert egyedülálló varázsukat ezt követően kínálják fel.

Értékelés Abercrombie & Fitch First Instinct7