Abercrombie & Fitch Fiercekölnivíz uraknak

20×
Abercrombie & Fitch Fierce kölnivíz uraknak
Abercrombie & Fitch Fierce kölnivíz uraknak
50 ml
29 080Ft

Kód: ABE0004 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon legalább 15 000 Ft értékben és válassza ki a tökéletes ajándékot a kosarában. Szeretnék ajándékot
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
már holnap kedd 2020. 07. 07.
Személyes átvétel
már holnap kedd 2020. 07. 07.

Abercrombie & Fitch Fierce parfüm leírása
Összetétel

Ébressze fel érzékeit, frissítse fel testét és nézzen szembe a mindennapok kihívásaival! Az Abercrombie & Fitch Fierce Eau de Cologne-t az aktív, sportos férfiak számára alkották. A férfierőt és a fizikai szépséget ünnepli, és ez az egyedi tervezésű üvegcsén is megjelenik. Az illat kiemelkedően hosszan tart, amit viselője különösen a rohanó hétköznapokban fog értékelni.

  • aromás, fás illat
  • modern férfiaknak
  • mindennapos viseletre ideális

Az illat összetétele
A fejillatban a kardamom fűszeres jegyei, a fenyőfélék, a narancs, a friss citrom és a petitgrain illóolaj dominál. Ezeket követően a rozmaring, a romantikus rózsa, a gyöngyvirág és a finom jázmin kerül előtérbe. Az alapillatban a tölgyfamoha, a brazil rózsafa, a vetiver és a pézsma élénkíti fel az érzékeket.

Az illat története
A Fierce először 2002-ben került piacra. Az Abercrombie & Fitch amerikai márka elsősorban ruháiról ismert, amelyek meghatározóak a szabadidős ruhák divatjában.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
narancs, citrom, kardamon, fenyő, petitgrain
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
rózsa, gyöngyvirág, rozmaring, jázmin
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
brazil rózsafa, tölgymoha, pézsma, vetiverfű
Az illat fajtája
aromás, fás

Abercrombie & Fitch a márkáról

Abercrombie & Fitch parfümök | Az Abercrombie & Fitch az a márka, amelynek valóban hosszú a története. A divat számos válfaját gyártó cég 1982-ben alakult, és az igazi állócsillagok közé tartozik. Bár főleg a sportosan lezser stílust kedvelő fiatalok öltözködését veszi célba, manapság már ennél sokkal többet kínál.
Az Abercrombie & Fitch parfümök nem olyan ismertek, mint más márkák parfümjei, de így még nagyobb meglepetést tudnak okozni összetételükkel, amely főleg a korban vagy lélekben fiataloknak szól.
Az Abercrombie & Fitch illatokban az a különleges, hogy karakterük nem azonnal az alkalmazás után nyilvánul meg. Az illatokat hagyni kell kitárulkozni, mert egyedülálló varázsukat ezt követően kínálják fel.

Értékelés Abercrombie & Fitch Fierce