Abercrombie & Fitch Fiercekölnivíz uraknak

19×
Abercrombie & Fitch Fierce kölnivíz uraknak
Abercrombie & Fitch Fierce kölnivíz uraknak
Ingyenes kiszállítás
50 ml
24820Ft

Kód: ABE0004 | Raktáron

A termék csomagolása eltérhet a képen látható csomagolástól.

1
Express One (Transoflex)
péntek 2020. 01. 31.
Személyes átvétel
péntek 2020. 01. 31.
  • parfüm leírása
  • a márkáról
  • Értékelés

Abercrombie & Fitch Fierce parfüm leírása
Összetétel

Ébressze fel érzékeit, frissítse fel testét és nézzen szembe a mindennapok kihívásaival! Az Abercrombie & Fitch Fierce Eau de Cologne-t az aktív, sportos férfiak számára alkották. A férfierőt és a fizikai szépséget ünnepli, és ez az egyedi tervezésű üvegcsén is megjelenik. Az illat kiemelkedően hosszan tart, amit viselője különösen a rohanó hétköznapokban fog értékelni.

  • aromás, fás illat
  • modern férfiaknak
  • mindennapos viseletre ideális

Az illat összetétele
A fejillatban a kardamom fűszeres jegyei, a fenyőfélék, a narancs, a friss citrom és a petitgrain illóolaj dominál. Ezeket követően a rozmaring, a romantikus rózsa, a gyöngyvirág és a finom jázmin kerül előtérbe. Az alapillatban a tölgyfamoha, a brazil rózsafa, a vetiver és a pézsma élénkíti fel az érzékeket.

Az illat története
A Fierce először 2002-ben került piacra. Az Abercrombie & Fitch amerikai márka elsősorban ruháiról ismert, amelyek meghatározóak a szabadidős ruhák divatjában.

Összetétel

Fej
narancs, citrom, kardamon, fenyő, petitgrain
Szív
rózsa, gyöngyvirág, rozmaring, jázmin
Alap
brazil rózsafa, tölgymoha, pézsma, vetiverfű
Az illat fajtája
aromás, fás

Abercrombie & Fitch a márkáról

Abercrombie & Fitch parfümök | Az Abercrombie & Fitch az a márka, amelynek valóban hosszú a története. A divat számos válfaját gyártó cég 1982-ben alakult, és az igazi állócsillagok közé tartozik. Bár főleg a sportosan lezser stílust kedvelő fiatalok öltözködését veszi célba, manapság már ennél sokkal többet kínál.
Az Abercrombie & Fitch parfümök nem olyan ismertek, mint más márkák parfümjei, de így még nagyobb meglepetést tudnak okozni összetételükkel, amely főleg a korban vagy lélekben fiataloknak szól.
Az Abercrombie & Fitch illatokban az a különleges, hogy karakterük nem azonnal az alkalmazás után nyilvánul meg. Az illatokat hagyni kell kitárulkozni, mert egyedülálló varázsukat ezt követően kínálják fel.

Értékelés Abercrombie & Fitch Fierce