Abercrombie & FitchAuthentic Night Women Eau de Parfum hölgyeknek

1×
Abercrombie & Fitch Authentic Night Women Eau de Parfum hölgyeknek
Abercrombie & Fitch Authentic Night Women Eau de Parfum hölgyeknek
100 ml
14 000Ft

Raktáron | 14 000,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: ABE01849
1
Express One Hungary
hétfő 2021. 12. 13.
Személyes átvétel
vasárnap 2021. 12. 12.

A nőkben rejtőző finomság és erő kombinációja immár formát öltött az illatok világában. Az Abercrombie & Fitch Authentic Night Women eau de parfum megengedi, hogy minden oldalról megnyilvánuljon a személyisége és tökéletesen kiegészíti egyedülálló kisugárzását.

  • a kihívásoktól nem félő, kötetlen nőknek

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
mandarin virág, ribizli, körte
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
magnólia, nektarin, gyöngyvirág
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
cédrus, szantálfa, ambrette
Az illat fajtája
citrusos, gyümölcsös, virágos, fás, pézsmás

Abercrombie & Fitch parfümök | Az Abercrombie & Fitch az a márka, amelynek valóban hosszú a története. A divat számos válfaját gyártó cég 1982-ben alakult, és az igazi állócsillagok közé tartozik. Bár főleg a sportosan lezser stílust kedvelő fiatalok öltözködését veszi célba, manapság már ennél sokkal többet kínál.
Az Abercrombie & Fitch parfümök nem olyan ismertek, mint más márkák parfümjei, de így még nagyobb meglepetést tudnak okozni összetételükkel, amely főleg a korban vagy lélekben fiataloknak szól.
Az Abercrombie & Fitch illatokban az a különleges, hogy karakterük nem azonnal az alkalmazás után nyilvánul meg. Az illatokat hagyni kell kitárulkozni, mert egyedülálló varázsukat ezt követően kínálják fel.