Abercrombie & Fitch Authentic Eau de Toilette uraknak

2×
Abercrombie & Fitch Authentic Eau de Toilette uraknak
Abercrombie & Fitch Authentic Eau de Toilette uraknak
50 ml
8 350Ft

16 700Ft / 100 ml, áfával
Kód: ABE01782 | Több mint 5 db a raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon parfümöket legalább 19 400 Ft értékben, és megajándékozzuk egy szépség kiegészítőket tartalmazó praktikus készlettel.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 03. 10.
Személyes átvétel
szerda 2021. 03. 10.

Abercrombie & Fitch Authentic parfüm leírása
Összetétel

Ne átalljon önmaga lenni! Az Abercrombie & Fitch Authentic férfi Eau de Toilette olyan aromás illat, amelyben a pillekönnyű citrusos tónusokat a teljes kompozíció férfias arcát adó, melengető föld-elemek egyenlítik ki.

  • aromás illat, üde citrus-tónusokkal
  • olyan férfiaknak, akik nem félnek önmaguk lenni
  • az illat Clement Gavarry parfümőr munkája
  • duót alkot az Abercrombie & Fitch Authentic női Eau de Parfum-mel

Az illat összetétele
Hagyja, hogy érzékeit az Eau de Toilette fejillatában egy csipet borssal fűszerezett, csillogó bergamott- és grapefruit tónusok üdítsék fel! A friss, citrusos bevezetés ellenére a kompozíció melengető szívillatra vált. Ebben a serkentő, enyhén csípős gyömbér, zsálya- és aromás levendula-esszenciákkal elegyedik. Az Abercrombie & Fitch Authentic erősen férfias alapja földes moha-, irha- és fás akkordokat ötvöz magában.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
fekete bors, bergamott, grapefruit
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
gyömbér, muskotályzsálya, levendula
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
velúr, fás tónusok
Az illat fajtája
citrusos, aromás

Abercrombie & Fitch a márkáról

Abercrombie & Fitch parfümök | Az Abercrombie & Fitch az a márka, amelynek valóban hosszú a története. A divat számos válfaját gyártó cég 1982-ben alakult, és az igazi állócsillagok közé tartozik. Bár főleg a sportosan lezser stílust kedvelő fiatalok öltözködését veszi célba, manapság már ennél sokkal többet kínál.
Az Abercrombie & Fitch parfümök nem olyan ismertek, mint más márkák parfümjei, de így még nagyobb meglepetést tudnak okozni összetételükkel, amely főleg a korban vagy lélekben fiataloknak szól.
Az Abercrombie & Fitch illatokban az a különleges, hogy karakterük nem azonnal az alkalmazás után nyilvánul meg. Az illatokat hagyni kell kitárulkozni, mert egyedülálló varázsukat ezt követően kínálják fel.

Értékelés Abercrombie & Fitch Authentic2