Abercrombie & Fitch Authenticeau de toilette uraknak

1×
Abercrombie & Fitch Authentic eau de toilette uraknak
Abercrombie & Fitch Authentic eau de toilette uraknak
Ingyenes kiszállítás
100 ml
20990Ft

Kód: ABE01735 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
már holnap szerda 2019. 12. 11.
Személyes átvétel
már holnap szerda 2019. 12. 11.
  • parfüm leírása
  • a márkáról
  • Értékelés

Abercrombie & Fitch Authentic parfüm leírása
Összetétel

Ne átalljon önmaga lenni! Az Abercrombie & Fitch Authentic férfi Eau de Toilette olyan aromás illat, amelyben a pillekönnyű citrusos tónusokat a teljes kompozíció férfias arcát adó, melengető föld-elemek egyenlítik ki.

  • aromás illat, üde citrus-tónusokkal
  • olyan férfiaknak, akik nem félnek önmaguk lenni
  • az illat Clement Gavarry parfümőr munkája
  • duót alkot az Abercrombie & Fitch Authentic női Eau de Parfum-mel

Az illat összetétele
Hagyja, hogy érzékeit az Eau de Toilette fejillatában egy csipet borssal fűszerezett, csillogó bergamott- és grapefruit tónusok üdítsék fel! A friss, citrusos bevezetés ellenére a kompozíció melengető szívillatra vált. Ebben a serkentő, enyhén csípős gyömbér, zsálya- és aromás levendula-esszenciákkal elegyedik. Az Abercrombie & Fitch Authentic erősen férfias alapja földes moha-, irha- és fás akkordokat ötvöz magában.

Összetétel

Fej
fekete bors, bergamott, grapefruit
Szív
gyömbér, levendula, muskotályzsálya
Alap
fás tónusok, velúr
Az illat fajtája
aromás, citrusos

Abercrombie & Fitch a márkáról

Abercrombie & Fitch parfümök | Az Abercrombie & Fitch az a márka, amelynek valóban hosszú a története. A divat számos válfaját gyártó cég 1982-ben alakult, és az igazi állócsillagok közé tartozik. Bár főleg a sportosan lezser stílust kedvelő fiatalok öltözködését veszi célba, manapság már ennél sokkal többet kínál.
Az Abercrombie & Fitch parfümök nem olyan ismertek, mint más márkák parfümjei, de így még nagyobb meglepetést tudnak okozni összetételükkel, amely főleg a korban vagy lélekben fiataloknak szól.
Az Abercrombie & Fitch illatokban az a különleges, hogy karakterük nem azonnal az alkalmazás után nyilvánul meg. Az illatokat hagyni kell kitárulkozni, mert egyedülálló varázsukat ezt követően kínálják fel.

Értékelés Abercrombie & Fitch Authentic