Ugrás a fő tartalomhoz

A Notino válaszol az Önök kérdéseire. Őszintén és nyíltan.

Érdeklik a Notino kulisszatitkai? Hogy néz ki és hogyan működik a legillatosabb vállalkozás? Szeretne betekinteni a függöny mögé, és többet megtudni a gyártókkal és beszállítókkal való együttműködésekről, mindemellett arra is kíváncsi, mi a helyzet a termékek minőségével és az európai parfüm- és kozmetikai piaccal? Akkor jó helyen jár! Mindenre válaszolunk, amire csak kíváncsi lehet. Őszintén, egyenesen.

Őszintén, egyenesen: minden, ami érdekli a Notino kulisszatitkairól

Egy különleges projektet indítottunk: Őszintén, egyenesen. Arról beszélünk benne, ami Önöket, a vásárlóinkat érdekli. Nyíltan és őszintén. Különleges személyeket hívtunk meg a parfümök és kozmetikumok világából, akikkel együtt válaszolunk a leggyakoribb kérdésekre.

teljes szöveg szöveg elrejtése

Notino, örvendünk. Jöjjön, ismerjen meg bennünket közelebbről.

A Notino a vezérigazgatónk, Zbynek Kocián szemével. Cseh vállalat, amely ma már egész Európába szállítja a szépségcikkeket, 2000 alkalmazottja van, a DNA-jában van a vásárlók szükséglete és éves forgalma eléri a 15 milliárd cseh koronát. Merre halad a Notino? Minek örülhetünk a közeljövőben? Milyen szolgáltatásokkal döntjük le az online vásárlás korlátait? Ezt és még sok mást is megtudhat itt. Jöjjön, ismerjen meg bennünket közelebbről.

teljes szöveg szöveg elrejtése

Miért vásároljon a Notinonál?

Azt kérdezi, hogy miért éppen a Notinonál vásároljon kozmetikumokat és parfümöket? A L’Oréal vállalattal együtt közösen a legmodernebb technológiát és innovációt fejlesztjük, amely egyszerűsíti és kellemessé teszi a vásárlást – mint például a virtuális tükör, chatbotok, illatminták és sok más. Szóval hajrá, kellemes vásárlást kívánunk Veronika Michlovával a L’Oréal Czech Republic ltd.-től.

teljes szöveg szöveg elrejtése

100%-ban eredeti termékek

Önök kérdezték és mi válaszolunk. Eredeti parfümöket és kozmetikumokat árusít a Notino? Ki ellenőrzi a termékek minőségét? Miért alacsonyabbak az árak a Notinon, mint más üzletekben? Parfümjeink és kozmetikumaink árusíthatóak magyar kereskedelmi forgalomban? Közvetlenül együttműködik a Notino a világ legnagyobb gyártóival? Érdekel bennünket, hogy mit gondolnak. Biztosítjuk Önt, hogy a Notinon nem talál utánzatot. Kérdéseire vezérigazgatónk, Zbynek Kocián válaszol.

teljes szöveg szöveg elrejtése

A Notino és a Chanel márka

Az érdekli Önöket, hogyan lehetséges az, hogy a Notino Chanelt árusít. Egyáltalán, hol szerzi be a Notino ennek a márkának a termékeit? Éppen ezt kérdeztük meg Zbynek Kociántól, a Notino vezérigazgatójától.

teljes szöveg szöveg elrejtése

Együttműködésünk a Cotyval

Hogyan védi a Coty (a Calvin Klein, a Burberry, Gucci, a Hugo Boss, a Chloé, és más márkákat forgalmazó vállalat) a kereskedelmi forgalomban lévő termékeinek minőségét nemcsak a Notinon, hanem az egész világon? Milyen feltételeket kell teljesítenie annak a vállalatnak, amely az egyik legnagyobb kozmetikai céggel akar közreműködni? Teljesítette a Notino ezeket a feltételeket? Jöjjön, és nézzük meg együtt Jan Birčákkal, a Coty kereskedelmi igazgatójával.

teljes szöveg szöveg elrejtése

Notino: a L’Oréal hivatalos forgalmazója

Mi alapján ismeri fel, hogy az üzlet, ahol vásárol a L’Oréal hivatalos forgalmazója (portfóliójában olyan márkák vannak, mint a Kérastase, az Yves Saint Laurent, a Lancôme, a Valentino, a Giorgio Armani és mások)? Hivatalos forgalmazó a Notino? Tekintse meg a videónkat Veronika Michlovával a L’Oréal Czech Republic ltd-től, és megtudhatja.

teljes szöveg szöveg elrejtése

Egy Notino csomag útja: raktárunkból egészen az otthonáig

Kíváncsi, hogy néz ki központi raktárunk RajhradbanMi történik a termékekkel, amiket elraktározunk mielőtt Önhöz kerülnek? Tudta, hogy közel 48 milliárd forint értékű termékkészlettel rendelkezünk? Fogadja el Tomáš Hofer, a Notino logisztikai vezetőjének meghívását egy egyedülálló körbevezetésre.

teljes szöveg szöveg elrejtése

A legjobb minőség a Cotytól

Léteznek kettős minőségű parfümök és kozmetikai termékek? Más típusú árut szállítanak az utcai üzletekbe és mást az internetes üzletekbe? Másként illatoznak a parfümök a Notinon mint más üzletekben? Ezekre a kérdésekre kap választ a Coty kereskedelmi igazgatójától, Jan Birčáktól, éppen itt és most.

teljes szöveg szöveg elrejtése

Mindig megbízható minőség L’Oréaltól

Hogyan lehetünk biztosak abban, hogy a Notinon vásárolt termékek ugyanolyan minőségűek, mint az hagyományos üzletekben vásároltak? Kettős minőséget gyártanak a termékek gyártói? Nyugat-Európában jobb minőségű árut tud venni, mint Keleten? Megújították a termékek összetételét? Ezekről beszélgettünk mi is, Veronika Michlovával a L’Oréal Czech Republic ltd.-től. Nézze meg a videót, és megtalálja a válaszokat.

teljes szöveg szöveg elrejtése

Hogyan lehet megállapítani a L’Oréal termékek gyártási idejét?

Érdekli, hogy mikor lett az Ön által vásárolt termék előállítva? Nincs lejárva a termék, most még biztonságosan használható? Milyen módszerrel tudja a kozmetikumok gyártási dátumát ellenőrizni? Mire szolgálnak a gyártási kódok a termékeken? Veronika Michlová a L’Oréal Czech Republic ltd.-től válaszol a kérdéseire.

teljes szöveg szöveg elrejtése

Hogyan ismerheti meg az Ön által vásárolt Coty termékek gyártási idejét?

Hogyan ismerheti meg az éppen megvásárolt termék lejárati idejét, és mi alapján tudhatja meg, hogy mikor gyártották? Ki lehet olvasni a csomagoláson található kódokból? Hogyan vásároljon, hogy a frissesség és a parfüm minőségmegőrzési ideje biztosítva legyen? Nézze meg a videót a Coty kereskedelmi igazgatójával, Jan Birčákkal, és megkapja a választ ezekre a kérdésekre.

teljes szöveg szöveg elrejtése

Allergiás reakció a termékekre?

Sokan kérdezték azt is, hogy a kozmetikai termékek okozhatnak-e allergiás reakciót. Megkérdeztük Önök helyett Zbynek Kociánt, a vezérigazgatónkat. Lehetséges, hogy a Notinon vásárolt termékek nem felelnek meg Önnek? Amennyiben igen, mi a teendő? Tekintse meg a videót, és többet is megtudhat.

teljes szöveg szöveg elrejtése

Arab feliratok az európai kereskedelmi forgalomban?

Észrevették, hogy néhány termék csomagolásán arab felirat is olvasható. És megkérdezték, hogy miként lehetséges ez az európai piacra szánt termékeknél? Megkérdeztük Önök helyett. Hogyan lehetséges, hogy a Notino termékei arab feliratokkal is rendelkeznek? Válaszol Zbynek Kocián, a Notino vezérigazgatója.

teljes szöveg szöveg elrejtése

Nem tetszik a termék? Mit tehet vele?

Olyan terméket vásárolt, amellyel nem teljesen elégedett? Kétségei vannak a megvásárolt áru minőségét illetően? Hogyan intézkedjen, kihez fordulhat? Mikor kell felvenni a kapcsolatot a forgalmazóval és mikor a gyártóval? Ezekre a kérdésekre is válaszolunk Veronika Michlovával a L’Oréal Czech Republic ltd.-től.

teljes szöveg szöveg elrejtése