4711Original Eau de Cologne szórófej nélkül unisex

4711 Original Eau de Cologne szórófej nélkül unisex
4711 Original Eau de Cologne szórófej nélkül unisex
Spóroljon
19 330Ft

Spóroljon 18%
800 ml
15 730Ft

Raktáron | 1 966,25Ft / 100 ml, áfával | Kód: 4710073
1
Express One Hungary
szerda 2021. 12. 01.
Személyes átvétel
kedd 2021. 11. 30.

Felejtse el egy kicsit a mindennapok ügyes-bajos dolgait egy frissítő, megnyugtató és revitalizáló illat segítségével. A 4711 Original uniszex kölnivíz több mint 200 éve elismert, a testre és lélekre gyakorolt pozitív hatásainak köszönhetően. A gondosan kiválasztott összetevők és az illóolajok egyedülálló kombinációja csodálatos relaxációs hatásokkal bír. Öltözzön fel ebbe a kellemes aromába, és az Ön napja is szebb lesz.

  • fenséges aroma férfiaknak és nőknek
  • egyedülállóan harmonikus illat, titkos összetevőkkel
  • kiválóan felébreszti az érzékeit minden alkalommal

Az illat összetétele
Ez az illatkompozíció a legjobb minőségű összetevők tökéletes harmóniájára épít. Induláskor a bergamott, a narancs és a citrom frissítő citrusos jegyei kellemesen serkentő és energizáló hatásúak. A kezdeti frissességet a rózsa, a levendula és az aromás rozmaring nyugtató tónusai lágyítják el. Végül a meleg pézsma és a neroli keserű esszenciája érződnek leghosszabban a bőrön.

Az illat története
A férfiak és nők számára készült 4711 Original illat története az 1792-es évre nyúlik vissza, amikor először került kereskedelmi forgalomba. Ettől kezdve élénkítő és nyugtató hatásai miatt az egész világon keresett lett. 1920 óta ugyanabban az ikonikus üvegcsében árulják. Fedezze fel Ön is a varázsát ennek a sok generáció által kedvelt klasszikus illatnak.

Teljes összetevőlista

ALCOHOL,WATER (AQUA),FRAGRANCE (PARFUM),LIMONENE,LINALOOL,GERANIOL,CITRAL,HYDROXYCITRONELLAL,CITRONELLOL A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán.
Teljes szöveg

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
Acai bogyó, bergamott, petitgrain, narancs, citrom
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
rozmaring, rózsa, keserűnarancs
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pézsma
Az illat fajtája
fás

4711 parfümök | 4711 nagyon különleges elnevezése a parfümöknek, melynek eredete nagyon szorosan összekapcsolható Németországgal. Ezen termékek megszületéséről az olasz emigráns Johann Maria Farina gondoskodott, aki a 18.században megalkotta az első parfümjét, melynek hála megalapult az Eau de Colonge társaság. Számos családi ellenkezés és krízis következtében, melynek köszönhetően a végén a család elvesztette a Farina céget, megalapult a cég, mely a 4711 nevet viseli. Ez a szám a család házszáma volt. A háttérben lezajló folyamatos viszályok során a 4711 márka több bódító és különleges illattal jelent meg, melyek a minőséget ma is biztosítják.